Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

NaJa Forest folyékony gombakivonatok "nem csak a testnek, hanem a léleknek is"

NaJa Forest folyékony gombakivonatok "nem csak a testnek, hanem a léleknek is" Az indiánok a betegségek megelőzésére nagy figyelmet fektettek, míg a nyugati kultúrában legtöbbször csak akkor fordulunk segítségért, amikor már baj van.  Az indiánok úgy gondolták, hogy mindent a szellemek mozgatnak. Hitviláguk középpontjában egyetlen Isten állt, a Teremtő, aki hatalommal rendelkezett minden és mindenki felett. Az indiánok gyógyítója a sámán volt, akit az indián közösségen belül nagy tisztelet övezett, mert kommunikálni tudott a szellemekkel, gyógyító és lélekvezető volt.

A természet tiszteletén alapuló ősi sámán hitrendszer azt tartotta, hogy minden élő és élettelen anyag "szellemmel" rendelkezik, s ha az ember helyes életmódot él, betartja a természeti törvényeket, tudja, hogy mit lehet tenni és mit nem, és ennek megfelelően is cselekszik, akkor élete során jó egészségnek fog örvendeni.

Úgy tartották, hogy a betegségeket az ártó szellemek, illetve a lélek testtől való eltávolodása okozza, és a gyógyulás is csak annak visszatérése után lehetséges: a lélek és a természet egyensúlyának visszaállításával megszűnik a betegség, így tehát elsősorban a lelki eredetű betegségeket gyógyították, mert úgy tartották, hogy a lelki betegségek gyógyítása során, a test is meggyógyul. Gyógyítási szertartásaik célja a rosszakarat, a rosszindulatú, ártó szellemek távol tartása volt, és a jóindulat, valamint a támogatás elnyerése a természetfeletti erőktől.

A szertartások során minden a helyére került. A beteg ezt végtelen csendben, nyugalomban, erőben is bizonyosságban élte meg. A szertartás végén - a test még ugyan beteg volt, de - a lélek már meggyógyult, újra erős, egészséges és tettre kész volt, így tudta, hogy hol van a helye, és azt is, hogy mit kell tennie. A megerősödött lélek így szép lassan meggyógyította a testet is. A fizikai testben helyreállt az egyensúly és az egészség. A szertartások mindig az egyénhez és a problémáihoz igazodtak, attól függően, hogy mit kívánt meg a beteg állapota.

A gyógyítók gyakran fordultak a természethez: gyógynövényekkel, teákkal, különböző főzetekkel erősítették a testet, hogy mihamarabb a gyógyulás útjára lépjen, valamint szigorú diétát írtak elő a test méregtelenítése és megtisztítása céljából.

TOVÁBB A NAJA FOREST TERMÉKEKRE


A "NaJa" jelentése az indián kultúrkörben: "az ártó szellemek távol tartása"  


Már a modern tudomány is elismeri azt, amit az ősi népek régóta tudtak: a betegségek jelentős része lelki eredetű. Az állandó rohanás, túlhajszoltság, a stressz, a félelmi állapotok, mind-mind negatívan befolyásolják egészségünket és gyengítik immunrendszerünket. Mi magunk lehetünk a saját ártó szellemünk! A negatív lelkiállapot mellé társulhatnak még a helytelen életmódbeli szokások, egészségtelen táplálkozás mely szintén testünket gyengíti, és táptalaja lehet a krónikus gyulladásoknak és betegségek kialakulásának.

A NaJa Forest termékek nem csak a testre, hanem a lélekre is jótékony hatással lehetnek. A gombakivonatok nagy részéről ugyanis megállapították, hogy kedélyjavító, antidepresszáns és szorongásoldó hatású, valamint segíthet helyreállítani a megbillent lelki állapotot. A NaJa Forest kombinált gombakészítményekben a hatóanyagok szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatásukat.

A termékcsalád alkotói a többezer éves népi gyógymódokra, valamint a  modern tudományos tapasztalatokra alapozva állították össze kombinált készítményeiket. Az üvegeken található NaJa logó a Navajo indiánok szimbóluma, melyet a Gyártó kiegészített egy gomba motívummal. Ezzel azt szeretnék jelképezni, hogy a termék gyártása során az indiánok örökségét követve a természet adta gyógyítókat alkalmazzák, vagyis a gombákat. Célkitűzésük a kor igényeinek megfelelő biztonságos, gazdaságos, és magas hatóanyagtartalmú folyékony gombakivonatok gyártása. A NaJa Forest termékek bio alapanyagokból, bio gyártástechnológiával készülnek. A termékek tisztaságát az USDA tanúsítványok is igazolják.

Aloha Medicinals alapanyagok

A NaJa Forest folyékony gomba kivonatok gyártásához az alapanyagok 90%-ban az AlohaMedicinals-tól érkeznek.

Az Aloha Medicinals Inc. a világ egyik legnagyobb gyógygomba termékeket forgalmazó cége, melynek kiváló minőségű termékei BIO és KÓSER minősítéssel rendelkeznek, megközelítőleg 223 gombafaj termesztését végzik. Az AlohaMedicinals képes előállítani a mai világban elérhető legjobb minőségű, leghatékonyabb és leginkább tömény gyógygomba terméket, miközben minden lehetséges nehézfém szennyeződés, növényvédő szerek, herbicidek vagy rovar maradékanyagok ellen biztosítva van, amelyek olyan gyakoriak más gomba termékekben. Az ökológiai igazolással rendelkező gyógyszerészeti gombák legnagyobb mai termelője lett, jelenleg több mint 700 vállalatnak szállítanak nyersanyagot. 

 

 


NaJa Forest folyékony bio gombakivonatok


Bár lehet, hogy furcsán hangzik, mi valójában sokkal közelebbi rokonságban vagyunk a gombákkal, mint bármely más fajjal, mert ugyanazokat a kórokozókat hordozzuk, ugyanazokat a baktériumokat és vírusokat. A gombák erős antibiotikumokat fejlesztettek ki bakteriális invázió elleni védekezésként, amelyekről kiderült, hogy emberre is igen hatékonyak. A penicillin, sztreptomicin, és a tetraciklin mind gombakivonatokból származnak.

A NaJa Forest folyékony gomba termékcsalád gyártója a modern technológiát segítségül hívva optimalizálta az ősi kivonatolási eljárást. Az eljárásnak köszönhetően a gomba kitinvázából szinte 100%-ban kivonják a hatóanyagokat, így az emésztő rendszerbe már kész, feldolgozható formában érkeznek a hasznos anyagok. A készítmények a poliszacharidok, peptidoglikánok mellett a gombákban lévő értékes, szerves anyagokat is tartalmazzák: esszenciális aminosavak, triterpének, ásványi anyagok és nyomelemek (Ca, P, Na, K, Fe, Zn, Cu, Mn, Se), valamint vitaminok (ergoszterol). Ugyanis nem csak az számít, hogy mekkora egy adott készítmény hatóanyag tartalma, hanem az is, hogy mennyire tud felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Erre adnak hatékony megoldást a NaJa Forest Bio gomba folyékony kivonatok, ugyanis a gombák hatóanyagait sűrített formában tartalmazzák, így egy adag folyékony kivonat hatóanyagtartalma sokszorosa a kapszulákénak.  
 


 
A NaJa Forest család pozitív hatásainak alapvető feltétele a megbízható, standardizált minőségű gomba, és az abból készült folyékony gomba kivonatok, melyek csak bio körülmények között biztosíthatóak a termesztéstől egészen a gyártásig. A gombák esetében nagyon fontos a hiteles, gyártói bio minősítés. A gombák ugyanis kiterjedt micélium hálózatuk révén a növekedés helyén lévő talajból és vízből szivacsszerűen felvesznek mindent, jót és rosszat egyaránt. Így a toxikus vegyületek és nehézfémek is akadálytalanul bejutnak a gomba micéliumába.  Az ellenőrzött bio termesztési körülmények között ilyen jellegű hatások nem fordulnak elő.

TOVÁBB A NAJA FOREST TERMÉKEKRE


NaJa Forest kombinált étrend-kiegészítő készítmények:

 1. NaJa Forest N1 Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Mandula gomba és Bio Maitake gomba kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 2. NaJa Forest N2 Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Bio Reishi (Ganoderma lucidum) gomba és Bio Shiitake (Lentinula edodes) gomba kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 3. NaJa Forest N3 Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Mandula gomba és Bio Reishi gomba Kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 4. NaJa Forest N4 Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Reishi gomba, Bio Maitake gomba és Bio Shiitake gomba kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 5. NaJa Forest N5 Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Kínai hernyógomba, Mandula gomba, Bio Maitake gomba, Bio Shiitake gomba és Bio Reishi gomba kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 6. NaJa Forest N6 Étrend-kiegészítő készítmény (Kínai hernyógomba Méhpempővel kombinált termék étrend-kiegészítő készítmény)


NaJa Forest egyféle gombát tartalmazó készítmények:

 1. NaJa Forest Bio Maitake Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Maitake gombát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 2. NaJa Forest Bio Mandula Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Mandulagombát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 3. NaJa Forest Bio Reishi Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Reishi gombát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 4. NaJa Forest Bio Shiitake Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Shiitake gombát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)
 5. NaJa Forest Bio Cordyceps Étrend-kiegészítő készítmény (Bio Cordyceps gombát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény)

TOVÁBB A NAJA FOREST TERMÉKEKRE

A cikket összeállította:
Szabó Nikolett
tudományos kutató
Naja Forest Kft.

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM a DRTV Média Plus Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyógygombák