Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mester és Major Kft.

A Mester és Major Kft. legnépszerűbb termékei a Hebafulvo essenciák, melyet Mester Károly agrármérnök fejlesztett ki 2018-ban. Mester Károly 30 évet foglalkozott állattenyésztéssel, majd az ipari takarmányt etető állattartóknak gyártott állatgyógyászati gyógyhatású készítményt. Sok esetben antibiotikus kezelés kiváltására, vagy az eredménytelen antibiotikus kezelés alternatívájaként próbálkozott gyógynövények alkalmazásával.

Ezen tapasztalatai alapján, Mester Károly az emberek számára fejlesztett ki egy humán étrend-kiegészítőt, mely a nagysikerű Herbafulvo essencia. Logikus az összefüggés, mert szinte ugyanazokat a növényeket esszük, mint az állatok, ugyanazon a talajon termesztjük, ugyanolyan technológiával. A Herbafulvo essencia napjaink táplálkozási körülményeire készült, kiemelten a mikrobiom problémákra, emésztés-élettani problémákra, a citokróm P450 (CYP) enzimrendszer védelmére, a lizin-arginin antagonizmus okozta keringési, immunrendszer működési, máj, vese problémák elkerülésére.

A Herbafulvo Essencia terméknek elkészült a Papaya kivonatos változata, majd 2022-ben megjelentek a Herbafulvo Essencia Prémium változatai is. 

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(34)
A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését. Herbafulvo Essencia, Mester Károly fejlesztésével, a Mester és Major Kft.-től. Kézműves, gyógynövény, fulvosav, arginin, parajdi só, almapektin és papaya kivonat tartalmú étrend-kiegészítő természetes édesítőszerrel. A herbafulvo essencia papaya kivonattal, a Herbafulvo essencia továbbfejlesztett változata. Minden összetevője és az összetevők mennyisége megegyezik a Herbafulvo essencia összetevőivel, de kiegészítésre került Papaya kivonattal.
Cikkszám: OT067
6.790 Ft 6.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(30)
A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését. Herbafulvo Essencia, Mester Károly fejlesztésével, a Mester és Major Kft.-től.
Cikkszám: OT033
6.290 Ft 5.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
A Mester Károly által kifejlesztett Herbafulvo essencia Prémium egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.
Cikkszám: OT036
6.990 Ft 6.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
A Herbafulvo essencia Prémium papaya kivonattal minden összetevője és annak mennyisége megegyezik a Herbafulvo essencia Prémium összetevőivel, egy lényegi eltérés van, papaya levél kivonattal van kiegészítve.
Cikkszám: OT037
7.590 Ft 6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

60 gramm almarost, vagy 2,3 kg korpa?

Élelmi rostoknak a táplálékban lévő enzimes bontással emészthetetlen összetett szénhidrátokat nevezzük. A természetes almarost 66 % élelmi rostot tartalmaz, pektin tartalma 25,1%.

Az élelmi rostok biológiai hatékonyságát a vízben való oldódásuk dönti el!

Cikkszám: OT079
590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)

60 gramm almarost, vagy 2,3 kg korpa?

Élelmi rostoknak a táplálékban lévő enzimes bontással emészthetetlen összetett szénhidrátokat nevezzük. A természetes almarost 66 % élelmi rostot tartalmaz, pektin tartalma 25,1%.

Az élelmi rostok biológiai hatékonyságát a vízben való oldódásuk dönti el!

Cikkszám: OT080
890 Ft