Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

LipoQsol vízoldékony liposzómás Q10 csepp 30 ml

Játék

 

Ár:
12.500 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Interhealth
Cikkszám: IH002
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (24)
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2019-10-03

TERMÉK LEÍRÁS

Helyettesítő termékünket az alábbi gombra kattintva találja: 

 

LIFE SPIRIT LIPOSZÓMÁS Q10+ REZVERATROL

 

LipoQsol vízoldékony liposzómás Q10 csepp

A LipoQsol vízoldékony formája a Q10 koenzimnek. Szinte 100%-os felszívódást biztosít a vízben oldékony forma, így még jobban biztosítja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását. A Q10 egy olyan enzim, ami alapvető a sejt energiatermelésének folyamatában. Elhelyezkedése főleg a sejt energiatermelő gyárában, az un. "mitokondriumban" helyezkedik el. A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben! A Q10 csökkenése esetén energiahiány lép fel, és ha az energia egy bizonyos szintet nem ér el, a sejt meghal. A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent.

Az emberi szervezet 20-25 éves korig képes előállítani a megfelelő mennyiségű Q10 molekulát. A kor előrehaladtával a Q10 mennyisége csökken a szervezetünkben és a 40. életév környékén teljesen a nullára redukálódik.

A koenzim Q10-nek kulcsfontosságú szerepe van a szervezet működésében: a mozgásban, gondolkodásban és abban is, hogy a belső élettani folyamatok megfelelő minőségben, és ütemben működjenek. Amennyiben nincs jelen ez a molekula a mitokondriumok belső membránján, úgy nem termelődik elegendő mennyiségű energia a szervezetünkben. Ez először sejtszinten, majd szöveti, szervi és szervezeti szinten energetikai zavarhoz vezet. Krónikus Q10 hiány esetén a szervezet teljes energiaháztartása felborul, amivel együtt jár az, hogy nem képes ellátni alapfeladatait sem.

A Koenzim Q10 a sejtjeink energiaellátásához nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag, amely hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, a vérnyomás normalizálódásához, szellemi és fizikai aktivitás és teljesítőképesség megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. A tudomány mai állása szerint kifejezetten összefügg szervezetünk Q10 hiánya a szív- és érrendszeri betegségek, daganatos betegségek, degeneratív, idegrendszeri betegségek, idős kori elbutulás kialakulásával.

A LipoQsol vízoldékony liposzómális Q10 koenzim csepp elősegítheti a lecsökkent Q10 szint helyreállítását és az energiahiányos állapot megszüntetését. Szinte 100%-os felszívódást biztosít a vízben oldékony forma, így még jobban támogatja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását.

LipoQsol liposzomális, vízoldékony folyékony Q10

A Coenzyme Q10-nek két változatát különböztetjük meg: zsíroldékony és vízoldékony formát. A zsíroldékony forma nehezebben szívódik fel, ezáltal kevésbé hasznosul és sokkal nagyobb mennyiséggel érhető el hatás. A vízoldékony forma ezzel szemben szinte 100%-ban felszívódik ami által hasznosulása is magasabb és lényegesen kevesebb mennyiséggel érhető el a kívánt hatás. A LipoQsol 100%-ban oldódik és hasznosulása 300%-al jobb, mint a zsíroldékony formáé, így több hatóanyag kerül a szervezetbe, mint a kapszulák esetében.

A LipoQsol vízoldékony Coenzyme Q10 csepp természetes növényi alapanyagból készül. Olyan vízben oldódó liposzómális Q10 molekulát tartalmaz, amely 100%-ban képes felszívódni az emésztő traktusból: ugyanis ez a nano méretű vízoldékony Q10 molekula egy liposzómába, apró zsírgolyócskába van bezárva. A felszívódás során a liposzómák hozzátapadnak a membránhoz és diffúzió után a teljes Q10 mennyiség bekerül a sejt belsejében lévő mitokondriumba.

Kinek ajánlott a LipoQsol szedése?

Tulajdonképpen 20-25 éves kortól kezdve mindenkinek. Minél korábban kezdjük el a pótlást annál hamarabb rendeződik energiaháztartásunk és a folyamatos szedéssel elérhető, hogy a Q10 hiány következtében fellépő problémák később jelentkeznek. Ajánljuk betegség, lábadozás, fokozott fizikai és szellemi munka esetén, stresszes életmód esetén.

LipoQsol adagolás

A LipoQsol-t a flakon cseppentőjével közvetlenül a nyelv alá kell cseppenteni, majd 30 - 60 másodpercig ott tartani. Fogyasztása legalább egy órával étkezés előtt javasolt!

Cél Kor / Állapot Feltöltés (1-4 hónap) Fenntartás (5 hó-)
Megelőzésre 20 éves kortól 1 x 6 csepp  
30 éves kortól 2 x 6 csepp  
40 éves kortól 3 x 6 csepp 2 x 6 csepp
50 éves kortól 2 x 12 csepp 3 x 6 csepp
60 év felett 3 x 12 csepp 3 x 6 csepp
Kiegészítő kezelésre Szív-érrendszer, Fogínybetegség, atherosclerosis 2 x 6-12 csepp 2 x 3-6 csepp
Idegrendszeri betegségek (Parkinson, Alzheimer, Huntington- kór), stb. 3 x 18 csepp 3 x 12 csepp
Súlyos rosszindulatú és immunhiányos betegségek 3 x 12 csepp 2 x 12 csepp
3 x 24 csepp 2 x 24 csepp
Maximális adag Áttétes daganat, súlyos krónikus, degeneratív állapot 3 x 48 csepp 3 x 24 csepp


A LipoQsol alkalmazási módja és adagolása nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést és gyógyszeres terápiát, azok kiegészítésére ajánlott!

A Q10 kiegészítő terápiát két részre kell osztani. Első időszakban feltöltjük szervezetünk Q10 szintjét a 2.5-3.5 µg/ml normál értékre. Ez mindig egy magasabb dózissal érhető el. Ezután, mivel szervezetünk továbbra sem termeli a Q10-et szinten kell tartanunk ezt az értéket egy csökkentett dózissal.

Adagolása cseppenként történik az üvegben található cseppentő pipetta segítségével.

6 csepp 15 mg vízoldékony Coenzyme Q10-nek felel meg (ez a mennyiség 50 mg hagyományos, zsíroldékony Coenzyme Q10-el egyenértékű). A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent.

Cseppentse bele a kívánt mennyiséget 2 dl vízbe, gyümölcslébe, teába és kortyolva igya meg.

Tipp a maximális felszívódásért: Nyelv alá cseppentve a hatóanyag közvetlenül a véráramba kerül, meggyorsítva a felszívódást. Cseppenthetjük kanálba is az adagot, majd kis ideig nyelv alatt tartjuk, mielőtt lenyelnénk.

További tudnivalók

A béta-blokkolót tartalmazó vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése esetén nagyobb fokú lehet a Q10 hiánya, ezért pótlása ajánlott!

Mivel a LipoQsol vízoldékony nem lehet túladagolni. Negatív kölcsönhatást nem tapasztaltak a szakemberek, viszont azt tapasztalták, hogy sok esetben más készítmények pozitív hatásait felerősítette.

A dobozban található speciális adagolóval kimérve 6 csepp LipoQsol 15 mg liposzómális vízoldékony coenzyme Q10-nek felel meg. A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent. 

Cseppenthető nyelv alá, üdítőbe, teába vagy vízbe. 

Glutén mentes, íztelen, szagtalan termék. 

Összetevők:

Víz, Coenzyme Q10 (vízoldékony), Közepes szénláncú-triglicerid, Szója lecitin, Emulgeálószerek: Polioxietilén-szorbitan-monooleát (Poliszorbát 80), Savanyúságot szabályozó: citromsav, Tartósítószer: kálium-szorbát, Antioxidáns: alfa-tokoferol

Tárolás:

Saját flakonban sötét helyen tárolandó, 15 – 30 °C közötti hőmérsékleten.

OÉTI eng. szám: 8110/2010.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

4.74
24 értékelés
5
(19)
4
(3)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 12.
A LipoQsol termékük kiváló! Már a harmadik napon éreztük jótékony hatását!
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 08.
Évek óta rendelek belőle, de nemcsak magam számára. Erősebbé, terhelhetőbbé tett. Azoktól, akik a tanácsomra szedték a cseppeket, kétfajta tapasztalat érkezett be. Az egyik ismerősöm arról számolt be, hogy úgy érezte, hogy fölpörgette a szer a szívműködését, míg több más ismerősöm a csepp ízét nem szereti, és van, aki emiatt nem kér újabbat. Hiába mondtam, hogy a nyelv alá cseppentve, és ott tartva jó pár másodpercig, ez az ízérzés csökkenthető. Az én véleményem azonban változatlan: hatásos szer. (Bár kissé "húzós" az ára.)
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 17.
A közelmúltban kezdtem szedni a cseppeket - igazából még nem leltem meg a hatásos adagolást.
Referenciákra hagyatkozva, kitartok mellette és nem kúraszerűen, hanem napi gyakorisággal állandóan alkalmazom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 05.
kiváló termék több mint 10 éve szedem , elmaradt a szívbillentyű műtétem. Nagyon hatásos jó termék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 20.
Páromnak vettem, eddig tablettában szedte, kicsit kételkedett a formátum miatt. Nemsokára elfogy és kért, hogy megint ilyet rendeljek, mert nagyon jó. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 06.
Több mint 15 éve szedem a bal aorta billentyűm nem le. Akkor az orvosom azt mondta kb. 3 év és műteni kell. Rá találtam a LIPO q szol-ra , ls a használata következtében a műtét elmaradt. Az óta folyamatosan szedem , nem is hagyom abba. Mindenkinek csak ajánlani szoktam. Sokan használják akiknek megmutattam jótékony hatását. Feleségem is kb 10 éve szedi.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 05.
A jelzett Q10 cseppeket a C vitaminnal közel egy időben kezdtük el használni.........talán 2 éve. Vannak biztató jelenségek, észrevételek,amelyekből arra "merünk" következtetni, hogy ezeknek a termékeknek jótékony hatásait tapasztaljuk. Azonban nehezen megfogalmazhatóak a tapasztalatok, mert konkrét mérési, elemzési stb. módszert nem ismerünk
a hiteles véleményünk összeállításához.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Én terhességem alatt kezdtem szedni ,úgy éreztem több energiám van tőle és a várandóságomat is könnyebben viseltem..Ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Nagyon szuper termék. Már az első 2 nap után lehet érezni a jótékony hatását.Csak ajánlani tudom!
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Igazán hatékony, remek termék!
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Béky László természetgyógyász ajánlásával kezdtük meg a Q 10 liposzómás termék használatát!Édesanyám súlyos áttétes tüdődaganatára alkalmaztuk kb 2,5 hónapja. Egy erős indító dózissal (50 csepp) kezdtük majd 2 hónap után napi kb. 30 cseppet alkalmazunk! Nagyon jó hatású ezt Édesanyám állapotán is észrevettem! Elmondása szerint szinte azonnal érzi, hogy a termék teljesen hasznosul. Erős roboráló vitaziláló ezek mellett segíti a helyes normális sejtanyagcserét! Nem csalódtunk benne!!!!
| 2 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Én különösebb magasabb energiszintet nem éreztem LipoQSol fogyasztàsa alkkallmával..
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 04.
Nem ízesített, ez jó. Nem volt különösebb mellékhatása (émelygés, hasmemés stb). Mást rendkívülit nem mondhatok. Biztos hogy szüksége ban rá a szervezetnek, ez tény . 40 múltam. Állítólag jól felszívódik. Az olajos lágykapszula néha hasmemést okozott.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 28.
Jó és hatásos terméknek ismertem meg.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 10.
A Q10 cseppekkel maximálisan elégedett vagyok!
| 0 / 5 csillag!
2018. 06. 24.
Több mint 10 éve használom a Q 10-et, mert a bal aorta billentyűm nem zár le. Akkor a kardiológus 2-3 év után műtéttel fenyegetett meg ,mert addigra a billentyű teljesen tönkre megy.. A Q 10 használatával nem került sor a műtétre. Igaz folyamatosan használom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 14.
A terhességem alatt kezdtem el szedni. Úgy érzem több energiám van és jól bírom a terhelést. Én csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 20.
Vásároltam folyékony q10-et,igaz csak próbára,mivel eddig kapszulában lévőt szedtem.Jobban meg vagyok elégedve vele,mert hamarabb érzem a hatását bevétele után.Szívritmus zavarra és koszorúér problémára szedem,3x12 cseppet!Egyenlőre nem változtatok az adagoláson,mert így nagyon jól érzem magam!Továbbra is szeretném a készítményt szedni,mert jól érzem magam tőle és nem vagyok fáradt.Aki megteheti szedje,mert sokat tesz az egészségéért!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 13.
Kisfiam nefrológusa javasolta a terméket, úgy látom, hogy nem csak a veséjének, hanem a fejlődésének is jót tett. Bár orvosi visszaigazolás még nincs az eredményességről, de én úgy látom hogy bevàlt.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 09.
Vásároltam már sokadszor 4 üveg / 30 ml/ lipo qsol-t én a szívbillentyű gyengesége miatt szedem. 3 hónapig amiga szevezetemet nem töltöttem fel vele napi 3x12 cseppet szedtem.Jelenleg már naponta 6-8 cseppet szedek vacsora után a nyelv alá cseppentve. Több mint 10 éve szedem a beígért szívbillentyű műtétem elmaradt,és jól érzem magam. Javult a látásom a vérnyomás gyógyszeremet orvos ellenőrzése mellett felére vettük. A feleségemnél is szív probléma lett Ő 3 éve szedi és javult. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 01.
Vásároltam 2 üveg (30ml) liposol q10-et, nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sokkal jobban érzem magam, nem vagyok folyamatosan fáradt. Az allergiám sem jelentkezik, pedig ilyenkor már szenvedtem tőle. Erősebbnek és energikusabbnak érzem magam. Viszont hiányolom a tárolásra vonatkozó instrukciókat a leírásban. Felbontás után hűtőszekrénybe rakjam?
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 13.
A parlagfű allergiára szedtem és 2 hét alatt elhasználtam a Lipo C Sol 500 ml, valamint 3 hét alatt a LipoQSol-t. Igaz akkor mellőztem a zöldség és gyümölcs evést és most először sikerült tűnetmentessé tenni az allergiámat.
Nagyon jó a termék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 21.
Magas vérnyomásom van,gyógyszereket szedek,lassanként kell kitapasztalnom hogyan is használjam,mert hihetetlenül jól hat,! Azaz leviszi.Még előttem áll hogy mint is pontosan,hogy a gyógyszereket csökkentsem.Gyógyszerek mellett is magas volt,most napi 7 cseppel tökéletes a pirulák mellett.
Q10 csillagos 5
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 22.
Nagyon kiváló termék és nagyon hatásos!