Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF038
1.390 Ft
970 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF039
1.390 Ft
970 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF040
1.390 Ft
970 Ft
A száraz konjac tészta egyedülálló termék, amely egyedi tulajdonságai és egészségügyi előnyei miatt egyre népszerűbb. A glükomannánból, a konjac növény (Amorphophallus konjac) gyökeréből származó oldható rostból készült tészta kiváló választás azok számára, akik egészségtudatosak és odafigyelnek alakjukra.
Cikkszám: DF188
2.990 Ft
2.090 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF041
1.390 Ft
970 Ft