Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF040
1.390 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF038
1.390 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF039
1.390 Ft
A száraz konjac tészta egyedülálló termék, amely egyedi tulajdonságai és egészségügyi előnyei miatt egyre népszerűbb. A glükomannánból, a konjac növény (Amorphophallus konjac) gyökeréből származó oldható rostból készült tészta kiváló választás azok számára, akik egészségtudatosak és odafigyelnek alakjukra.
Cikkszám: DF188
2.990 Ft
Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.
Cikkszám: DF041
1.390 Ft