Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Liofilizált gyümölcs- és zöldségporokkal, valamint gyógynövénykivonatokkal gazdagított természetes növényi élelmi rostokat tartalmazó, étrend-kiegészítő, italpor. Zöldség – gyümölcsporokban és kivonatokban (cékla, moringa, lilaburgonya, répa, brokkoli paradicsom, sütőtök és tejeskukorica), valamint élelmi rostokban gazdag (útifűmaghéj, citruspektin, szilva gyümölcskivonat, csicsókagyökér, édesburgonya, brokkoli, glükomannán, sütőtök por, inulin), antioxidáns tartalmú összetevőkkel (cékla, moringa levél, répa, fahéj, brokkoli, paradicsom, feketekömény, máriatövis, chlorella alga) kiegészített italpor. A liofilizálás során a zöldségeket, gyümölcsöket friss állapotukban mélyfagyasztják. Majd a fagyott nyersanyagból vákuum segítségével eltávolítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. Az eljárás őrzi meg legjobban a növényi élelmiszerek beltartalmi értékeit, táp- és ízanyagait.
60 gramm almarost, vagy 2,3 kg korpa?
Élelmi rostoknak a táplálékban lévő enzimes bontással emészthetetlen összetett szénhidrátokat nevezzük. A természetes almarost 66 % élelmi rostot tartalmaz, pektin tartalma 25,1%.
Az élelmi rostok biológiai hatékonyságát a vízben való oldódásuk dönti el!
60 gramm almarost, vagy 2,3 kg korpa?
Élelmi rostoknak a táplálékban lévő enzimes bontással emészthetetlen összetett szénhidrátokat nevezzük. A természetes almarost 66 % élelmi rostot tartalmaz, pektin tartalma 25,1%.
Az élelmi rostok biológiai hatékonyságát a vízben való oldódásuk dönti el!