Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >>

Holanne

Holanne

A Holanne kézműves gyertyák növényi alapú szójaviaszból vagy méhviaszból készülnek, melyek természetesen lebomló alapanyagok. Minden gyertya kézzel készül, a vidék hangulatával. A Holanne aromaterápiás illatgyertyák 100% tisztaságú-, minőségi illóolajok hozzáadásával készülnek. Nem tartalmaznak paraffint, petróleum származékot, nem kormolnak, nem bocsátanak ki fekete füstöt és alacsonyabb hőmérsékleten égnek mint paraffin társaik, így 50%-kal hosszabb égési időt biztosítanak. Gyújts meg egyet, és élvezd a kényeztető hatást, és a harmóniát! 

Rendezés:

Gyertyáinkkal igyekszünk gondolni Mindenkire. Ezért született meg az illatmentes, natúr változat. Ha valaki nem szereti az illatokat, vagy ha olyan élethelyzet adódik, ahol nincs szükség illatokra, csak a gyertya hangulatára, a lángok meghitt félhomályára, akkor ez a legjobb választás az Ön számára. Gyújtson meg egy gyertyát, és élvezze a natúr, tiszta fényét, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft

Elhoztuk az üvegbe zárt természetet. Viaszunk egy bakonyi kis falu méhészetéből származik, ahol minden a mézről, az aranyló esszenciáról szól. A méhviasz miatt a lángnak melegebb, sárgásabb színe van, ezzel is hangulatosabbá téve otthonát. A méhviaszból készült gyertya nem csöpög, valamint szemmel alig látható füstöt bocsát ki. Az illata olyan mint egy kanál méz illata. Egyszerre édes, finom és kellemes. A méhviasz gyertya tisztítja a levegőt, megköti a port, a baktériumokat és az allergén anyagokat a levegőben. Élvezze a természet csodáját, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft

Az örök klasszikus. Ha illatos gyertyáról beszélünk, az első ami eszünkbe jut, az a levendula! Gyertyánk 100%-os tiszta levendula illóolaj tartalmának köszönhetően rendkívül jó hatással van közérzetünkre, nyugtat és ellazít egy hosszú fárasztó nap után. Gyújtsa meg gyertyánkat ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni a mindennapok nyüzsgéséből. Üljön le, és érezze a levendula jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft

Ebben a gyertyában elhoztuk a valódi citromfű illatát, minden kedvező hatásával együtt. Használatakor egy igazi citromfű liget közepén érezhetjük magunkat. A benne levő citromfű illóolajnak köszönhetően érezni fogjuk nyugtató hatását. Segíti az érzelmi egyensúlyt, békét és melegséget hozhat otthonunkba. A citromfű illóolaj tisztítja a beltéri levegőt, növeli a koncentrációt, kedvező hatással lehet fejfájás és álmatlanság esetén is. Gyújtsa meg gyertyánkat, és élvezze kényeztető hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft

Képzelje el, hogy egy erdei ösvényen sétál. Felnéz, és a cédrusok már szinte az eget súrolják. A nap sugarai azért itt ott még átvilágítják az erdő koronáit. Most pedig álljon meg, csukja be a szemét és lélegezzen egyet. Amellett, hogy az illat egészen egyedi, a benne levő cédrus és citronella illóolajoknak köszönhetően segít megnyugodni, relaxálni, kicsit lelassulni a mindennapok forgatagában. Ezt az érzést szeretnénk elhozni otthonába, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft

Biztos mindenkinek ismerős az érzés, mikor az otthon melegét egy édes, finom, kellemes, valódi kézzel készített süteményt illata lengi be. Mikor már alig várjuk, hogy kedvenc almáspiténk kész legyen. Ezt az érzést, illatot hoztuk el gyertyánkban. Mindamellett, hogy az illatába legszívesebben beleharapnánk, kedvező hatással van közérzetünkre is. A benne levő fahéj és szegfűszeg illóolajoknak köszönhetően élénkítő hatású, fertőtlenítő, fertőzésgátló, légzésjavító és fokozza immunrendszerünk működését. Élvezze gyertyánk hangulatát, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

3.990 Ft