Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >>

Holanne

Holanne

A Holanne kézműves gyertyák növényi alapú szójaviaszból vagy méhviaszból készülnek, melyek természetesen lebomló alapanyagok. Minden gyertya kézzel készül, a vidék hangulatával. A Holanne aromaterápiás illatgyertyák 100% tisztaságú-, minőségi illóolajok hozzáadásával készülnek. Nem tartalmaznak paraffint, petróleum származékot, nem kormolnak, nem bocsátanak ki fekete füstöt és alacsonyabb hőmérsékleten égnek mint paraffin társaik, így 50%-kal hosszabb égési időt biztosítanak. Gyújts meg egyet, és élvezd a kényeztető hatást, és a harmóniát! 

Rendezés:
Az indiai tömjénbalzsamfa (Boswllia serrata) gyantájából alkoholos kivonással nyert 100%-ban természetes illóola Bázisjegyű, közepes intenzitású illat.
Cikkszám: HL038
2.300 Ft
Ánizsmagok vízgőzdessztilációjával nyert 100%-ban természetes, gyógyszerkönyvi minőségű illóolaj. Fejjegyű, közepes illaterősségű olaj.
Cikkszám: HL028
1.790 Ft

Gyertyáinkkal igyekszünk gondolni Mindenkire. Ezért született meg az illatmentes, natúr változat. Ha valaki nem szereti az illatokat, vagy ha olyan élethelyzet adódik, ahol nincs szükség illatokra, csak a gyertya hangulatára, a lángok meghitt félhomályára, akkor ez a legjobb választás az Ön számára. Gyújtson meg egy gyertyát, és élvezze a natúr, tiszta fényét, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Cikkszám: HL005
3.990 Ft
A kámforbabérfa (Cinnamomum camphora formosana) kérgéből és leveleiből, vízgőzdesztillációval nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL046
970 Ft
A keserűnarancs (Citrus aurantium) külső héjából (epikarpium) hidegsajtolással nyert 100%-ban természetes illóolaj. Fejjegyű, közepes illatintenzitású olaj.
Cikkszám: HL017
800 Ft
A szegfűszegfa (Eugenia caryophyllata) virágbimbóinak vízgőzdesztillációjával kinyert, 100%-ban természetes illóolaja. Szívjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL013
1.540 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Erdei fenyő (Pinus sylvestris) friss ághajtásainak és tűleveleinek vízgőzdesztillációjával gyógyszerkönyvi minőségben előállított, 100%-ban természetes. illóolaj. Fejjegyű, közepes illaterősségű olaj.
Cikkszám: HL030
2.050 Ft

Természetes alapanyagokból készült sztararinsav alapú szúnyogriasztó gyertya, ami segítséget nyújt a rovarok ellen, riaszt és távol tart. Elriasztó hatású kullancsok, legyek, szúnyogok és bolhák számára. A sztararinsav mellett tartalmaz neem olajat, levendula olajat és borsmentát. 24 óra égési idővel! Használhatja nyaralás, horgászás, kempingezés, kerti sütögetés vagy bármely szabadtéri nyári program során, hogy távol tartsa a kellemetlen rovarokat, mindezt természetes módon: a Holanne szúnyogriasztó gyertyával!

Cikkszám: HL050
2.190 Ft

Elhoztuk az üvegbe zárt természetet. Viaszunk egy bakonyi kis falu méhészetéből származik, ahol minden a mézről, az aranyló esszenciáról szól. A méhviasz miatt a lángnak melegebb, sárgásabb színe van, ezzel is hangulatosabbá téve otthonát. A méhviaszból készült gyertya nem csöpög, valamint szemmel alig látható füstöt bocsát ki. Az illata olyan mint egy kanál méz illata. Egyszerre édes, finom és kellemes. A méhviasz gyertya tisztítja a levegőt, megköti a port, a baktériumokat és az allergén anyagokat a levegőben. Élvezze a természet csodáját, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Cikkszám: HL006
3.990 Ft
A muskotályzsálya (Salvia sclarea) virágzó hajtásainak vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-an természetes illóolaj. Szívjegyű, közepes intenzitású illat.
Cikkszám: HL047
1.990 Ft
A ceyloni és/vagy kassziafahéjfa kérgének vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL008
1.260 Ft
Narancsfa (Citrus aurantium) virágbimbóinak vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Szívjegyű, közepes intenzitású illat.
Cikkszám: HL040
1.660 Ft

Erdei fenyő (Pinus sylvestris) friss ághajtásainak és tűleveleinek vízgőzdesztillációjával előállított, 100%-ban természetes. fejjegyű, erőteljes illatintenzitású olaj.

Cikkszám: HL012
1.200 Ft

A szantálfa faanyagának vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes, bázisjegyű, közepes illatintenzitású illóolaj.

Cikkszám: HL010
1.900 Ft
Az eukaliptuszfa leveleiből és friss ághajtásaiból vízgőzdesztillációval kinyert, 100%-ban természetes, gyógyszerkönyvi tisztaságú illóolaj. Fejjegyű, erős illatú olaj.
Cikkszám: HL025
1.990 Ft
A szegfűszegfa (Eugenia caryophyllata) virágbimbóinak vízgőzdesztillációjával kinyert, 100%-ban természetes illóolaja. Gyógyszerkönyvi tisztaságú, szívjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL027
2.690 Ft
A virágzat (Anthemis nobilis) vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. A friss növény olajtartalma 1 – 1,5%között. Szívjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL045
3.990 Ft

Ebben a gyertyában elhoztuk a valódi citromfű illatát, minden kedvező hatásával együtt. Használatakor egy igazi citromfű liget közepén érezhetjük magunkat. A benne levő citromfű illóolajnak köszönhetően érezni fogjuk nyugtató hatását. Segíti az érzelmi egyensúlyt, békét és melegséget hozhat otthonunkba. A citromfű illóolaj tisztítja a beltéri levegőt, növeli a koncentrációt, kedvező hatással lehet fejfájás és álmatlanság esetén is. Gyújtsa meg gyertyánkat, és élvezze kényeztető hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Cikkszám: HL003
3.990 Ft 2.790 Ft
A teafa (Melaleuca alternifolia) leveleiből és friss leveles hajtásaiból vízgőzdesztillációval nyert 100%-ban természetes illóolaj. Szívjegyű, közepes illatintenzitású olaj.
Cikkszám: HL048
1.350 Ft
A ceyloni és/vagy kassziafahéjfa kérgének vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes, gyógyszerkönyvi tisztaságú illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj.
Cikkszám: HL026
2.690 Ft
Keskenylevelű levendula (Lavendula angustifolia) virágainak és virágbimbóinak vízgőzdesztillációjával nyert 100%-ban természetes, gyógyszerkönyvi tisztaságú illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj. 
Cikkszám: HL024
3.940 Ft
Közönséges szurokfű (Origanum vulgare) leveleinek és virágainak vízgőzdesztillációjával nyerhető, 100%-ban természetes illóolaj. Szívjegyű, erős intenzitású illat.
Cikkszám: HL044
1.540 Ft
A keserűnarancs (Citrus aurantium) külső héjából (epikarpium) hidegsajtolással nyert 100%-ban természetes, gyógyszerkönyvi minőségű illóolaj. Fejjegyű, közepes illatintenzitású olaj.
Cikkszám: HL051
1.990 Ft
Bazsalikom (Ocimum basalicum) leveleinek és virágos hajtásainak vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Fejjegyű, erős intenzitású illat.
Cikkszám: HL036
1.140 Ft

Képzelje el, hogy egy erdei ösvényen sétál. Felnéz, és a cédrusok már szinte az eget súrolják. A nap sugarai azért itt ott még átvilágítják az erdő koronáit. Most pedig álljon meg, csukja be a szemét és lélegezzen egyet. Amellett, hogy az illat egészen egyedi, a benne levő cédrus és citronella illóolajoknak köszönhetően segít megnyugodni, relaxálni, kicsit lelassulni a mindennapok forgatagában. Ezt az érzést szeretnénk elhozni otthonába, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Cikkszám: HL002
3.990 Ft

Mentafélék (borsmenta, fodormenta, mezei menta) leveleinek vízgőzdesztillációjával nyert gyógyszerkönyvi minőségű, a legtisztább természetes illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj.

Cikkszám: HL022
2.840 Ft

Az örök klasszikus. Ha illatos gyertyáról beszélünk, az első ami eszünkbe jut, az a levendula! Gyertyánk 100%-os tiszta levendula illóolaj tartalmának köszönhetően rendkívül jó hatással van közérzetünkre, nyugtat és ellazít egy hosszú fárasztó nap után. Gyújtsa meg gyertyánkat ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni a mindennapok nyüzsgéséből. Üljön le, és érezze a levendula jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Cikkszám: HL001
3.990 Ft
A majoranna (Origanum majorana) leveleinek és virágainak vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Szívjegyű, közepes intenzitású illat.
Cikkszám: HL043
1.230 Ft