Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Akár Ioncserélő Vízszűrő kancsót is választhat a vásárlása mellé Ajándékba!

Akár Ioncserélő Vízszűrő kancsót is választhat a vásárlása mellé Ajándékba!

Jelenlegi promóciónk keretében 40.000 Ft feletti vásárlás esetén, ajándékba választhat egy Geyser Aquilon 3 literes ioncserélő vízszűrő kancsót (kék, zöld és narancssárga színekben).

Ajándék promóciónk 2020. február 5-től a készlet erejéig, vagy 2020. február 29-ig tart. Meghosszabbítottuk 2020. április 30-ig!

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

 

 

 

Választható ajándék 40.000 Ft vásárlás felett

Geyser Aquilon 3 literes vízszűrő kancsó

A Geyser vízszűrő kancsó kiváló minőségű vizet biztosít Önnek, Catalon szálas, ioncserélő, aktív ezüsttel ellátott szűrőjével! Megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségi élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. Az ergonómikus fogantyút úgy tervezték, hogy még egy kisgyermek is biztonságosan tartsa a kancsót. A doboz tartalmaz 1 db Catalon szűrőt! Szűrőbetét kapacitás: 350 liter!

A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. 

3 féle színből választhat: kék, zöld, narancssárga

Gyapjú derékmelegítő

Óvja meg derekát és veséjét ezzel a pihe-puha, melegséget adó-, gyapjú derékmelegítővel! A derékmelegítő melegen tartja derekunkat és vesénket. Ideális "fázós derekúaknak", ülőmunkát végzőknek, hűvösebb helyiségben, hosszadalmas ülő tevékenység alatt pl. tv nézés, olvasás során, valamint derékfájással, vesetájéki fájdalommal küzdőknek.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. A díjmentesen ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (40.000 Ft felett) jelennek meg választható ajándékként.

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk!