Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2023. Téli ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

2023. Téli ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

Válasszon egy ajándékot, téli ajándékainkból 25.000 Ft vásárlás felett! Az ajándék promóciónk 2023. december 1-től 2024. február 29-ig tart.

2024.02.03-tól a készlet erejéig, minden 15.000 Ft feletti vásárlás esetén, Ajándékba küldünk egy Vitalitás Webáruház vitamintároló / gyógyszeradagoló dobozt, emellett 25.000 Ft vásárlás felett, további ajándékot is választhat a vásárlása mellé! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni a 25.000 Ft vásárlási összeg felett választható ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

25.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Esthetic Nature's Queens Immortelle arcmaszk Szalmagyopár 25 g (770 Ft értékben)

A Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. Super hidratló hatású immortelle (szalmagyopár) kivonattal, niacinamiddal, hialuronsavval és szerves szilíciummal. A bőr 15 perc alatt felfrissül, intenzíven hidratált és puha tapintású lesz. Ajánlott dehidratált, száraz bőrre.

Diet Esthetic Ceramide arcmaszk 20 gr (990 Ft értékben)

A ceramidokat tartalmazó hidratáló arcmaszk egyedi összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani a bőr természetes védőrétegét a védő hidrolipid réteg kiegyensúlyozásával. Megvédi a bőrt a kiszáradástól és az olyan káros külső tényezőktől, mint a környezetszennyezés, szél, fagy vagy napfény. A rendkívül hatékony anyagok segítenek megőrizni, megakadályozni a rugalmasság elvesztését, ezáltal tökéletesen hidratálják és táplálják a bőrt. Az arcmaszk minden bőrtípusra alkalmas, különösen a száraz és vízhiányos bőr ápolására.

Khadi Natural Ayurvédikus Mézes Glicerinszappan 125 g (1.290 Ft értékben)

Ayurvedikus gyógynövények illóolajaival gazdagított mézes glicerinszappan, szintetikus adalékok nélkül.

Khadi Natural Chandan Haldi Ayurvédikus Szantálfa kurkuma szappan 125 g (1.290 Ft értékben) Új Ajándék

Szantálfa és kurkuma kivonattal készült, természetes fertőtlenítő, bőrvitalizáló hatású kézműves szappan.

Energovital C-vitamin 1000 mg kapszula 30 db (1.490 Ft értékben)

C-vitamin (kémiai nevén: aszkorbinsav) az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, amit azonban a szervezet nem tud előállítani. Ezért kizárólag a táplálékkal lehet bevinni, napi rendszerességgel. 1 kapszula 1.000 mg C-vitamint tartalmaz.

Diet Food Bio gyümölcszselé Mangó & Alma (Mango & Apple) 50 g (1.080 Ft értékben) Új Ajándék (ELFOGYOTT)

A Bio Diet-Food gyümölcszselé a természet tiszta íze! 100%-ban bio gyümölcsökből készült vegán termék, mesterséges aromák, színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. A Diet Food bio zseléi kizárólag gyümölcsből nyert természetes cukrokat tartalmaznak, fehér cukrot és glükóz-fruktóz szirupot nem használnak azok előállításához. Organikus, GMO mentes termék!

Diet Food Bio Chocococo mag 100 g (1.050 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A Chocococo mag igazán mennyei és egészséges nassolnivaló! Bio napraforgómagot, tökmagot és kókuszrostot kakaóval és kókuszcukorral kevertek és pörköltek egy speciális serpenyőben zsír hozzáadása nélkül. Ideális munkahelyi fogyasztásra, de akár utazás közben is fogyaszthatjuk. Hozzáadhatjuk ételekhez, salátákhoz.

Holanne 100% Természetes Fahéjolaj 10 ml (1.260 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A ceyloni és/vagy kassziafahéjfa kérgének vízgőzdesztillációjával nyert, 100%-ban természetes illóolaj. Fejjegyű, erőteljes illatú olaj.

Khadi Natural Ayurvédikus Szappan Természetes Vaníliával 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Gyógynövényolajokkal és természetes, növényi eredetű vanilinnal (Vanilia planifolia) készült bőrápoló, pattanás elleni kézműves szappan. Szintetikus összetevőt nem tartalmaz. 

40.000 Ft felett választható ajándékok


Khadi Natural Ayurvédikus Rózsaillatú Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben)

A valódi rózsakivonatot tartalmazó füstölő illata nyugtatólag hat testre és elmére. Kiváló meditációhoz és yogához. Az indiai rózsa illatában a szépség, szenvedély és románc jelenik meg. Ez a telt, fás fejjeggyel gazdagított könnyed alapjegyű illat már régóta a szerelemhez kötődik. A rózsaillat a világon a legelterjedtebb és legismertebb illata a széleskörű aromaterápiás alkalmazásoknak. Yoga és meditáció során, nyugtatásra és stressz enyhítésére ajánlott. Gyógyító illata felébreszti az érzékeket, erősíti az érzelmeket és jó közérzetbe ringat.

Khadi Natural Ayurvédikus Jázmin Illatú Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben) 

Az utánozhatatlan jázmin illatú füstölő természetes úton oldja a szorongást, enyhíti a kimerültség érzetét. Népszerű illatosító otthonokban, fürdőkezelések mellett és meditáció elősegítésére. Édeskés illata éjszakai játékosságra csábít, ezért emlegetik az „Éjszaka Királynőjének”. A „Virágolajok Királya” címet is kiérdemelte azzal, hogy valamennyi virágillat közül a legférfiasabb! Jellegzetes, lélekemelő illatával felfrissíti a testet és a lelket.

Life Spirit Multimix Pro vegán multivitamin kapszula 30 db (5.490 Ft értékben)

Life Spirit Multimix Pro étrendkiegészítő kapszulák természetes, növényi eredetű antioxidáns gyógynövénykivonatokat és a szervezet számára szükséges valamennyi vitamint tartalmazzák, legalább a napi fogyasztásra ajánlott mennyiségben. A szervezet harmonikus, egészséges életműködésének és az általános erőnlét támogatására. Vegetárius, vegán, cukorbeteg és bármely szénhidrát- és kalóriaszegény étrendben fogyasztható.

Life Spirit Humidum kapszula 30 db (5.490 Ft értékben)

Gyógynövénykivonatokkal, C-vitaminnal és kínai hernyógomba kivonattal kiegészített, ásványi anyagokkal komplexált humuszanyagokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszulák, az egészség karbantartására, az immunitás, antioxidáns védelem és szervezet méregtelenítése támogatására.

Life Spirit ProstMax vegán étrend-kiegészitő kapszula cinkkel 30 db (5.490 Ft értékben)

Life Spirit ProstMax étrendkiegészítőben a prosztata, a férfi húgyutak és vesék egészségét karbantartó, jóindulatú prosztata hyperplázia kifejlődését és előrehaladását lassító, igazoltan hatásos gyógynövénykivonatok kerültek kapszulázásra. A készítmény vegán, valamint bármely szénhidrát csökkentett (diabetikus, paleo, stb.) étrendben biztonságosan fogyasztható.

Khadi Natural Anti Germ Rose Handwash Ayurvédikus Rózsavizes Kézfertőtlenítő szappan 300 ml (1.890 Ft értékben) Új Ajándék (ELFOGYOTT)

Antiszeptikus ayurvedikus gyógynövényekből készült, kellemes illatú kézműves kézfertőtlenítő oldat, adagolócsőrös flakonban.

Khadi Natural Everyday protection Ayurvédikus Folyamatos Védelem Kézmosó Aloeval 300 ml (1.990 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Aloe vera különböző hatóanyagaival készült bőrápoló hatású természetes antiszeptikus kéztisztító, gyakori kézmosás szükségessége esetén.

Life Spirit Magnesium-LipoB6 kapszula 60 db (5.490 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A Life Spirit Magnézium-LipoB6 étrendkiegészítő egy kapszulában tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen szerves magnézium és liposzómázott B6-vitamin kombinációját, a sejtek energiaháztartásának támogatására. A csomagolás 60 db. kapszulát, legalább egy havi adagot tartalmaz.

80.000 Ft felett választható ajándékok


Khadi Natural Ayurvédikus kézműves szappan válogatás díszdobozban 12 db-os (3.990 Ft értékben) 

Khadi Natural szappan válogatás 12 db különböző, természetes összetételű szappant tartalmaz. Az a közös bennük, hogy mélyen hidratálják a bőrt és közben segítik eltávolítani a szennyeződéseket. Csökkentik a bőr szárazságát és javítják a bőr rugalmasságát ezáltal késleltetik a bőr idő előtti öregedését.

Doganay 100% Gránátalma koncentrátum 340 gr (4.890 Ft értékben) 

A Doganay 100% Gránátalma koncentrátum, a Földközi-tenger savanykás gránátalmáiból készült gyümölcskoncentrátum. 100% természetes anyagokat tartalmaz. 1.000 gramm Doganay Gránátalma koncentrátum 16 kg gránátalmából készül, tehát a 340 gramm (250 ml) kb. 5,4 kg gránátalmának felel meg.

Diet Esthetic Snake Active kígyóméreg krém 50 ml (5.990 Ft értékben)

A Snake Active kígyóméreg krém fő összetevője a kígyóméreg. A viperafélék családjába tartozó Wagler-Bambuszvipera mérge polipeptidet tartalmaz. Klinikai kísérletek kimutatták, hogy ez az anyag képes csökkenteni a ráncokat illetve a mimikai ráncokat az izom-összehúzódások gátlásával. Ezt a hatóanyagot már tesztelték in vivo és in vitro kísérletekben (28 napos kísérletekben napi két alkalmazással), melynek eredményeképpen jelentősen csökkentek az expressziós vonalak, és a ráncok mélysége.

Life Spirit Cordyplus+ teljes spektrumú gombakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db (8.990 Ft értékben)

A Cordyplus kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis), és gyűrűs tuskógomba (Armillaria mellea) teljes, porított kivonatait tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula. Kizárólag a gombák természetes anyagai kerülnek a kapszulákba. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot nem tartalmaz!

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk, valamint egyes ajándékokat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!