Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2021. Tavaszi ajándékaink 20.000 Ft vásárlás felett

2021. Tavaszi ajándékaink 20.000 Ft vásárlás felett

Végre itt a tavasz, hamarosan élvezhetjük a jó időt, a napsütést és a madárcsicsergést.

Ez a tavasz sem maradhat el ajándékok nélkül, ezért 20.000 Ft vásárlás felett értékes ajándékokból választhat a vásárlása mellé!

Ajándék promóciónk 2021. március 1-től, 2021. május 31-ig tart. A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk, valamint egyes ajándékokat a készlet erejéig tudjuk biztosítani!

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

20.000 Ft felett választható ajándékok


Energovital Echinacea csepp + C-vitamin belsőleges oldatos csepp étrend-kiegészítő 50 ml (2.190 értékben) elfogyott!!!

Az echinacea hatékony segítséget nyújt a szervezet védekező képességének növelésében. Használható a legyengült immunrendszer felerősítéséhez nátha és megfázás esetén. Lerövidítheti a gyógyulási időt és mérsékelheti a tünetek súlyosságát. Az echinacea egy természetes antimikróbás tulajdonságú növény, ami képes védelmet nyújtani vírusok, gombák, és baktériumok ellen is.

Diet Esthetic Nature's Queens kozmetikai arcmaszk (770 értékben)

A Diet Esthetic Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. A bőr 15 perc alatt felfrissül, intenzíven hidratált és puha tapintású lesz. Két féle kozmetikai arcmaszkból választhat: Edelweiss arcmaszk Havasi gyopár, Marygold arcmaszk körömvirágos

Detox arcpakolás 25 ml (790 Ft értékben)

A PrismaNatural Detox arcpakolás krém-gél állagú és több mint 90%-ban természetes összetevőkkel rendelkezik. Méregtelenítő és nyugtató hatással bír, különösen ajánlott érzékeny bőrre, mivel ammónium-glicirrizinátot tartalmaz. Mélyhidratáló és ragyogást kölcsönöz a bőrnek, a benne található kaolinnak, bentonitnak és rizskeményítőnek köszönhetően pedig bőre egyenletes és tiszta lesz. Azon kívül, hogy szabályozza a faggyútermelést, az Affipore™ tartalma révén támogatja a bőr szaprofitikus mikroflóráját.

Sevilen 100% Citromlé 250 ml (1.490 Ft értékben)

A Sevilen 100% Citromlé a Földközi-tenger térségéből származó citromból készült. Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, színezőanyagot, tartósítószert. 250 ml citromlé kb. 2,5 kg citromból készül! Ízlés szerint használhatja italok (tea, limonádé, szörp, gyümölcsturmix), sütemények, jégkrémek, salátaöntetek ízesítésére, valamint főzéshez.

Higiéniai textil szájmaszk (dupla rétegű, mosható) (990 Ft értékben) elfogyott!!!

Óvja meg az Ön és mások egészségét, ezzel a dupla rétegű, 100% polyesterből készült szájmaszkkal. Az egészségügyi szájmaszk 90 ℃ fokos fertőtlenítő mosásban mosható, és mosás után többször is újra felhasználható. Színe: fehér. Vigyázzon magára, és szerettei egészségére! Kétféle modellből választhat: kötős vagy gumis változat

Diet Food Bio kókuszdió chips 150 g (990 Ft értékben) elfogyott!!!

A zacskóban olyan kókuszchipsek vannak, amelyek a Sri Lankai diétás-táplálkozási csapat által kiválasztott érett kókuszdió belsejéből származnak. Nyers, gluténmentes, vegán és BIO. Ezenkívül értékes forrása a fehérjéknek, ásványi anyagoknak és telített zsíroknak. A terméket nem cukrozzák, ideális táplálékot nyújt felnőtteknek és gyermekeknek.

40.000 Ft felett választható ajándékok


PrismaNatural Antistress szájspray 15 ml (2.990 Ft értékben) Új Ajándék! - elfogyott!!!

A PrismaNatural Anti Stress szájspray egy teljesen új és praktikus, innovatív étrend-kiegészítő. Természetes összetevői révén segít enyhíteni a stressz okozta tüneteket (idegesség, ingerlékenység, stressz okozta fáradékonyság, szorongás, kedvtelenség, koncentrálási nehézségek, depresszív tünetek). A nyelv alatti felhasználás azonnali és szinte teljes felszívódást biztosít a nyálkahártyán keresztül. A termék további előnye, hogy a gyógynövényeket nem porított formában tartalmazza, hanem azok kivonatát, így a hatóanyagok koncentráltabb formában támogatják a szervezet egészségét és a stressz elleni küzdelmet.

Lekker növényi krémdezodorok (2.890 Ft értékben)

A Lekker 100% növényi alapú-, természetes dezodorok Hollandiából származnak. 100%-ban vegán, vegyszermentes, teljesen tiszta, műanyagmentes termékek! A dezodorok alapja a szódabikarbóna, mely segít elpusztítani a szagokat okozó baktériumokat, anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Igen, valóban előfordulhat bárkivel, hogy megizzad - ez egy teljesen természetes dolog! - ám nem kell kellemetlen szagot is árasztania! Kétféle dezodorból választhat: Illatmentes, Borsmenta & Rozmaring

HerbaClass növényi krém "30" - 100 ml (2.400 Ft értékben)

Bioaktív növényi kivonatokat tartalmazó krém, melyek alapanyagai kiváló antioxidáns források pl telítetlen zsírsavak. A kivonatban szereplő növények mindegyike (kender-, máriatövis-, len-, fűszerkömény) igazoltan gyulladáscsökkentő hatás kifejtésére képes. A kendermagolaj – mely kendermag kivonatunkban oldott állapotban megtalálható - az Omega-3 és Omega-6 telítetlen zsírsavak gazdag és kiegyensúlyozott forrása. Ápolja és táplálja a bőrt, elősegíti a felszíni sérülések regenerálódását. A krémben található orbáncfű olaj szintén alkalmas hegek, sebek kezelésére, a rozmaring illóolaj pedig vérkeringést fokozó, regeneráló tulajdonsága miatt teszi jótékonnyá a krém használatát.

Gyapjú derékmelegítő (3.990 Ft értékben)

Óvja meg derekát és veséjét ezzel a pihe-puha, melegséget adó-, gyapjú derékmelegítővel! A derékmelegítő melegen tartja derekunkat és vesénket. Ideális "fázós derekúaknak", ülőmunkát végzőknek, hűvösebb helyiségben, hosszadalmas ülő tevékenység alatt pl. tv nézés, olvasás során, valamint derékfájással, vesetájéki fájdalommal küzdőknek.
 

Life Spirit Sanusium multifunkciós aromaterápiás sópárna (2.990 Ft értékben)

A Life Spirit Sanusium multifunkciós aromaterápiás sópárna egy külső, mosható, pamutvászon huzatban elhelyezett természetes, vegyileg kezeletlen, bányászott (parajdi), kristályos só mellett, cserélhető aroma betétet is tartalmaz. Használója ezzel ízlésének és pillanatnyi igényeinek megfelelően, bármilyen gyakorisággal cserélheti az illatbetétet.
 

Drasanvi Oseogen Rescue gél golyós stift, a fájdalmas ízületekre és izmokra 60 ml (4.990 Ft értékben) elfogyott!

Drasanvi Oseogen Stift Árnikával, Ördögcsáklyával, Rozmaringgal, Zsályával és Fahéjjal. Az Oseogen stift koncentrált növényi összetételének köszönhetően azonnali megkönnyebbülést nyújt a fájdalmas izmoknak és ízületeknek. Tartós hatás! Kényelmes használat bárhol, a golyós stiftnek köszönhetően. A kezelt bőrfelületen hideg / meleg érzetet kelt. Parabén mentes kozmetikum.

80.000 Ft felett választható ajándékok


Dr.Gothárd Csaba: Gyógyító gombák (Mycotherapia) könyv (9.990 Ft értékben) Új Ajándék!

Mycoterápia: Gyógygombák hatásos alkalmazásának praktikus szempontjairól. Ma a gyógygombák reneszánszukat élik. Tudományosan szkeptikus korunk azonban nem elégszik meg nagyszüleink tapasztalataival – tanulmányokat kíván. Ebben a szellemben törekszik ez a könyv a gyógygombák egészségvédő hatásaval megismertetni az olvasót.

Apitox méhméreg krém (5.990 Ft értékben)

Az Apitox méhméreg krém egy helyi fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő készítmény, mely igen komplex hatóanyag tartalommal rendelkezik, így jelentős segítséget nyújthat az izom fájdalmak, az ízületi és reumás panaszok, kopások, gyulladások csökkentésében. Az Apitox Méhméreg krém természetes összetevői között megtalálható: méhméreg, ördögkarom kivonat, méz kivonat, chondroitin-sulfate, glükozamin, metil-szalicilát, menthol.

Life Spirit Cesoramin 250 ml (6.990 Ft értékben)

Egyetlen üveg Life Spirit Cesoramin 50.000 mg liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint tartalmaz liposzómás formában. A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerülnek, és a teljes hatóanyag tartalmukat eljuttatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe jutnak. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

HerbaClass természetes növényi kivonat "30" - 500 ml (6.300 Ft értékben)

Kender-, máriatövis-, len-, és fűszerkömény magból, citrom felhasználásával készült növényi komplex. A feldolgozott magvak bővelkednek olyan szabadgyök megkötő antioxidáns vegyületekben, mint például telítetlen zsírsavak, és flavonoidok. A növények terméséből kíméletesen, gondosan odafigyelve nyerjük ki az értékes összetevőket. Fogyasztása ajánlott az általános erőnlét javításához, betegség utáni regenerálódás elősegítéséhez, szív-,és érrendszer állapotának megóvásához, méregtelenítéshez.

Life Spirit Versatilium Multifunkciós sómagos-aromaterápiás alvópárna 40x50 cm (4.990 Ft értékben)

A Life Spirit Versatilium Multifunkciós Só- Aromaterápiás Alvópárna orvosok és természetgyógyászok bevonásával kidolgozott, különleges kiképzésű alváshoz és pihenéshez is alkalmas gyógypárna. Ötvözi a só- és aromaterápiás párnák egészségvédő, illetve az alvópárnák kényelmi tulajdonságait. Pamutvászonba töltött kezeletlen, bányászott (parajdi) sómagot, Hagyományos párnatöltetet és aromaterápiás betétnek alkalmas zsebet tartalmaz.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (20.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk!