Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Beépíthető vízszűrők, vízlágyítók

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
A GEYSER 1 Classic egy nagyon kis helyigényű pult alá szerelhető-, egylépcsős víztisztító berendezés, melynek célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől (klór, nehézfémek, nitrátok, rovarölőszerek stb.), lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól, valamint az ásványi összetétel javítása. A Geyser 1 UH Euro egy csap mellé állítható víztisztító. Kapacitás: min. 7.000 liter (regenerációval akár 25.000 liter is lehet, mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől).  1 db szűrőbetétet tartalmaz! 
23.790 Ft 18.990 Ft
Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes! 
44.990 Ft 33.740 Ft
Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes! Kemény víz szűrésére ajánljuk.
44.990 Ft 33.740 Ft
A Geyser Max vízszűrőt a kemény víz hatékony tisztítására és lágyítására tervezték. A legújabb, innovatív szűrőközegek - az Aragon Max patron és az Aquasoft ioncserélő gyanta - speciális kombinációjának köszönhetően, a Geyser Max szűrő képessége hatszor nagyobb, mint a hagyományos vízlágyító rendszereké. Ennek eredményeként egy éven keresztül tiszta és egészséget vizet biztosít. A szűrő nem igényel időszakos karbantartást vagy regenerálást. 
58.490 Ft 43.865 Ft
Fordított ozmózison alapuló, csap alá szerelhető víztisztító rendszer, CBC elő- és utánszűrővel. Az RO membrán pórusmérete 0,0001 μm, mely 750.000-szer vékonyabb, mint az emberi hajszál. Az ilyen méretű pórusokon csak a vízmolekulák léphetnek át, az összes adalékanyagot, nehézfémeket, keménységet okozó sókat, baktériumokat és vírusokat kiszűri a vízből. A tárolótartály Hydrofor technológia szerint készül, kiváló (élelmiszer-minőségű) polipropilénből. A 12 literes tartály biztosítja, hogy amikor kinyitja a csapot, mindig friss és tiszta vizet kapjon. A membránszűrési módszer stabilan magas szűrési minőséget garantál a szűrő teljes élettartama alatt. NSF által bevizsgált és tanúsított víztisztító berendezés!
60.990 Ft
Geyser Prestige PM RO fordított ozmózison alapuló, csap alá szerelhető víztisztító rendszer, CBC elő- és utánszűrővel, nyomásszabályozóval és szivattyúval. A mineralizáló a számunkra megfelelő mennyiségeben feldúsítja a vizet hasznos ásványi sókkal és mikroelemekkel. Az RO membrán pórusmérete 0,0001 μm, mely 750.000-szer vékonyabb, mint az emberi hajszál. Az ilyen méretű pórusokon csak a vízmolekulák léphetnek át, az összes adalékanyagot, nehézfémeket, keménységet okozó sókat, baktériumokat és vírusokat kiszűri a vízből. A tárolótartály Hydrofor technológia szerint készül, kiváló (élelmiszer-minőségű) polipropilénből. A 12 literes tartály biztosítja, hogy amikor kinyitja a csapot, mindig friss és tiszta vizet kapjon. A membránszűrési módszer stabilan magas szűrési minőséget garantál a szűrő teljes élettartama alatt. NSF által bevizsgált és tanúsított víztisztító berendezés!
89.990 Ft
Fordított ozmózison alapuló, csap alá szerelhető víztisztító rendszer, CBC elő- és utánszűrővel. Az RO membrán pórusmérete 0,0001 μm, mely 750.000-szer vékonyabb, mint az emberi hajszál. Az ilyen méretű pórusokon csak a vízmolekulák léphetnek át, az összes adalékanyagot, nehézfémeket, keménységet okozó sókat, baktériumokat és vírusokat kiszűri a vízből. A tárolótartály Hydrofor technológia szerint készül, kiváló (élelmiszer-minőségű) polipropilénből. A 7,6 literes tartály biztosítja, hogy amikor kinyitja a csapot, mindig friss és tiszta vizet kapjon. A membránszűrési módszer stabilan magas szűrési minőséget garantál a szűrő teljes élettartama alatt.
54.990 Ft
Geyser Prestige "P" RO fordított ozmózison alapuló, csap alá szerelhető víztisztító rendszer, CBC elő- és utánszűrővel, nyomásszabályozóval és szivattyúval. Az RO membrán pórusmérete 0,0001 μm, mely 750.000-szer vékonyabb, mint az emberi hajszál. Az ilyen méretű pórusokon csak a vízmolekulák léphetnek át, az összes adalékanyagot, nehézfémeket, keménységet okozó sókat, baktériumokat és vírusokat kiszűri a vízből. A tárolótartály Hydrofor technológia szerint készül, kiváló (élelmiszer-minőségű) polipropilénből. A 12 literes tartály biztosítja, hogy amikor kinyitja a csapot, mindig friss és tiszta vizet kapjon. A membránszűrési módszer stabilan magas szűrési minőséget garantál a szűrő teljes élettartama alatt. NSF által bevizsgált és tanúsított víztisztító berendezés!
76.990 Ft
Geyser Prestige "M" RO fordított ozmózison alapuló, csap alá szerelhető víztisztító rendszer, CBC elő- és utánszűrővel, nyomásszabályozóval és szivattyúval. A mineralizáló a számunkra megfelelő mennyiségeben feldúsítja a vizet hasznos ásványi sókkal és mikroelemekkel. Az RO membrán pórusmérete 0,0001 μm, mely 750.000-szer vékonyabb, mint az emberi hajszál. Az ilyen méretű pórusokon csak a vízmolekulák léphetnek át, az összes adalékanyagot, nehézfémeket, keménységet okozó sókat, baktériumokat és vírusokat kiszűri a vízből. A tárolótartály Hydrofor technológia szerint készül, kiváló (élelmiszer-minőségű) polipropilénből. A 12 literes tartály biztosítja, hogy amikor kinyitja a csapot, mindig friss és tiszta vizet kapjon. A membránszűrési módszer stabilan magas szűrési minőséget garantál a szűrő teljes élettartama alatt. NSF által bevizsgált és tanúsított víztisztító berendezés!
64.990 Ft
A Geyser Eco egy kényelmesen felszerelhető-, kis helyigényű, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, konyhai mosogató alá szerelhető vízszűrő, mely kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). A benne található vízszűrő betét magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi, szagtalanítja, és csökkenti a víz keménységtartalmát is. A termék 1 db Aragon 3 ECO szűrőbetétet tartalmaz!
58.990 Ft 47.190 Ft
A Geyser Eco Max egy kényelmesen felszerelhető-, kis helyigényű, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, konyhai mosogató alá szerelhető vízszűrő. Kifejezetten a kemény víz lágytására tervezték. Ötvözi az Aragon Max és az Aquasoft technológiát, melynek köszönhetően a keménységi sók eltávolításnak hatékonysága, nem csökken a szűrőbetét élettartama alatt. Kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). A benne található vízszűrő betét magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja. A termék 1 db Aragon 3 ECO Max szűrőbetétet tartalmaz!
64.990 Ft 48.740 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
A Geyser 1PF vízlágyító a mosógépek, mosogatógépek és vízmelegítők vízkő lerakódások elleni védelemére szolgál. Segít eltávolítani a vízből a kalcium és magnézium sókat, csökkenti a vízkő képződést. A polifoszfát töltőanyag az oldhatatlan anyagokat oldhaató anyagokká alakítják, ezáltal a víz sokkal lágyabbá válik. A tartós műanyagból készült szűrő könnyedén felszerelhető a hidegvíz vezetékre. 
2.890 Ft
A Big Blue 20" házközponti vezetékes vízszűrő könnyedén csatlakoztatható a vezetékes vízrendszerre. A központi vízszűrő ház kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készült. Két féle szűrőpatronnal használhatja: Geyser 20" Aragon 3 betéttel vagy Geyser 20" PP 0,5 μm pórusméretű polipropilén szűrővel. 
25.490 Ft
A Geyser Big Blue 10"-os házat a hideg vízvezetékre való telepítésre tervezték. Bármely Big Blue 10"-os hidegvizes patronnal használható. 25 atm nyomáson tesztelték (!), üzemi nyomás: 7 atm. Az élelmiszeripari polipropilénből készült vízszűrő házat a hidegvizes fővezetékhez kell bekötni.  
12.350 Ft 10.495 Ft
A Geyser Slim Line 10" melegvizes főszűrő ház bármilyen hideg-melegvizes Slim Line 10"-os patronnal használható. Hőálló poliamidból készül, fém csatlakozókkal. A szűrőházat élelmiszeripari minőségű anyagok felhasználásával gyártják. A házat nyomás alatti használatra tervezték, és a meleg vagy hidegvíz ellátó fővezetékre kell bekötni. 
9.990 Ft 8.490 Ft

A Geyser Typhoon egy robosztus-, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült főszűrő ház, melyet a hideg és meleg víz komplex tisztítására terveztek (+4 … +75 °C). A benne lévő Aragon 3 vízszűrő patron polipropilén előszűrőt, Aragon-H anyagot tartalmaz és kiváló minőségű ezüstözött aktív szénblokkot. Kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). Magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi, szagtalanítja, és csökkenti a víz keménységtartalmát is. 30.000 literenként, vagy évente szükséges cserélni! 

77.890 Ft 58.420 Ft
A Geyser Slim Line 10" hidegvizes főszűrő ház bármilyen hidegvizes Slim Line 10"-os patronnal használható. Átlátszó-, tartós polipropilénből készül, műanyag konzollal. A szűrőházat élelmiszeripari minőségű anyagok felhasználásával gyártják. A házat nyomás alatti használatra tervezték, és a hidegvíz ellátó fővezetékre kell bekötni. A testen található anya, nagyban megkönnyíti a patron felszerelését és cseréjét. Megbízható tömítéssel rendelkezik, mely kiküszöböli a szivárgást. Ellenáll a nyomásesésnek. 
5.990 Ft 5.390 Ft
A Geyser Slim Line 10" hidegvizes főszűrő ház bármilyen hidegvizes Slim Line 10"-os patronnal használható. Fehér színű polipropilénból készül, sárgaréz szerelvénnyel és műanyag konzollal. A szűrőházat élelmiszeripari minőségű anyagok felhasználásával gyártják. A házat nyomás alatti használatra tervezték, és a hidegvíz ellátó fővezetékre kell bekötni. 
3.990 Ft

A Geyser Typhoon egy robosztus-, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült főszűrő ház, melyet a hideg és meleg víz komplex tisztítására terveztek (+4 … +75 °C). Használhatja bármilyen hideg-melegvizes Slim Line 10" vízszűrő betéttel. 

40.990 Ft 30.740 Ft