Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Aragon BIO Aqua szűrőbetét Slim Line 10"

Játék

Ár:
11.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 480
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: OT076
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser Aragon BIO Aqua szűrőbetét, a Geyser Slim Line 10" vízszűrő házakhoz készült szűrőbetét. Az Aragon BIO Aqua egyedülálló szűrőanyag, amihez nincs hasonló sehol a világon. Szűrőben történő használat esetén ez az anyag nem csupán a szokásos szennyező anyagokat távolítja el, hanem a baktériumokat, vírusokat, radionuklidokat és nehézfémeket is. Főzés nélkül ihatóvá teszi a vizet, 100%-ban megtisztítva szennyeződésektől és fertőző ágensektől. Kapacitás: 6.000 liter!

„Az Aragon BIO szűrő humán patogén vírusok (rotavírusok és norovírusok) 99,99 %-át képes volt eltávolítani. A maximum víruskoncentráció, amit a szűrő teljesen képes volt eltávolítani a tesztelt vízből 1 x 108 E/l volt rotavírusok, és 0,5 x 107 E/l norovírusok esetében, ami közel 1.000-szerese a csapvízben előfordulható patogén vírus koncentrációnak.

Az ioncserélő mikroporózus polimer (Aragon) egy olyan anyag, amely három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ion-cserélő, egyidejűleg eltávolítva a vízből minden káros szennyeződést (klór, vas, nehézfémek, karcinogén anyagok, baktériumok és vírusok). Az anyag összetevőihez fém alakban hozzáadott ezüst teljes mértékben megakadályozza a baktériumképződést.

Az Aragon betéttel történő szűrés során az oldott kemény sók szerkezete megváltozik és kalcit alakból aragonittá alakul (a kalcium elérhető alakja). Az Aragon betéttel kezelt víz rendszeres használata csökkenti a vesebetegségek kialakulásának veszélyét. Az Aragon anyag gyártástechnológiája szabadalmaztatott technológia és a GEYSER vállalat szakterülete. A szűrőbetét regenerálás után újból felhasználható. A szűrt víz hirtelen nyomáscsökkenése jelzi a felhasználó számára a szűrőbetét cseréjének esedékességét (önjelző mechanizmus). A szűrőanyag teljes mértékben kizárja a kiszűrt szennyeződés kezelt vízbe kerülését (antidischarge mechanizmus).

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Tisztítási hatékonyság

  • Szuszpendált szilárd anyagok, melyek 0,5 mikronnál nagyobbak (rozsda, homok, alga): akár 99%
  • Nehézfémek és radioaktív fémek (ólom, kadmium, réz, stroncium-90, cézium-137): akár 96%
  • Aktív klór: akár 99%
  • Szerves vegyületek (peszticidek, nitrátok, karcinogének): akár 85%
  • Olaj származékok: akár 88%
  • Keménységi sók: akár 80%
  • Mikroorganizmusok és E. coli: akár 100% 

Származási ország: Oroszország

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!