Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Aragon 2 szűrőbetét Slim Line 10" (hideg-meleg vizhez)

Játék

Ár:
11.990 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 480
Várható szállítás: 2024. július 08.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-30053
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser Aragon 2 szűrőbetét, az orosz szavbány szerinti Geyser Slim Line 10" vízszűrő házakhoz készült szűrőbetét. Európai szabvány szerinti Slim Line 10"-os házakban is használható, de szükséges hozzá a Geyser "B" és "I" típusú tömítőcsatlakozó

A Geyser Aragon 2 szűrőbetét célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől (klór, nehézfémek, nitrátok, rovarölőszerek stb.), lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól, valamint az ásványi összetétel javítása. Kemény víz tisztításához. Kapacitás: min. 7.000 liter (regenerációval akár 25.000 liter is lehet, mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől). A szűrőbetét regenerációjának vagy cseréjének szükségességét "jelzi" a betét, a szűrt víz nyomásának csökkenésével. Amennyiben az átfolyási teljesítmény csökken, úgy a szűrőbetét regenerációja vagy cseréje szükséges. 

Orosz szabvány szerinti csatlakozás.

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológia

 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Víztisztítási módszer

A víztisztítást és kondicionálást Slim Line 10” szabvány szerinti cserélhető szűrőelemek végzik, amelyek alapját a mikroporózus polimer, az ARAGON anyag ioncseréje, préselt aktívszénblokk és további betétek adják. Az Aragon technológia világszabadalommal védett! 

Amennyiben szükségesnek érzi további betétek vásárolhatóak a szűrőbetéthez: a  Geyser SL10" szénszűrő betétet és a Geyser B (Calcium) mineralizátort külön szükséges megvásárolni a szűrőbetéthez, azonban a külön betétek nélkül is tökéletes vízminőséget kapunk.  

1) Az ioncserélő mikroporózus polimer (Aragon) egy olyan anyag, amely három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ion-cserélő, egyidejűleg eltávolítva a vízből minden káros szennyeződést (klór, vas, nehézfémek, karcinogén anyagok, baktériumok és vírusok). Az anyag összetevőihez fém alakban hozzáadott ezüst teljes mértékben megakadályozza a baktériumképződést.

Az Aragon betéttel történő szűrés során az oldott kemény sók szerkezete megváltozik és kalcit alakból aragonittá alakul (a kalcium elérhető alakja). Az Aragon betéttel kezelt víz rendszeres használata csökkenti a vesebetegségek kialakulásának veszélyét. Az Aragon anyag gyártástechnológiája szabadalmaztatott technológia és a GEYSER vállalat szakterülete. A szűrőbetét regenerálás után újból felhasználható. A szűrt víz hirtelen nyomáscsökkenése jelzi a felhasználó számára a szűrőbetét cseréjének esedékességét (önjelző mechanizmus). A szűrőanyag teljes mértékben kizárja a kiszűrt szennyeződés kezelt vízbe kerülését (antidischarge mechanizmus).

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Aragon víztisztítási hatékonyság

Mit szűr ki a vízből? Hatékonyság
Lebegő szilárdanyagok (rozsda, homok, alga, 1 mikronnál nagyobb egyéb részecskék) Akár 99%
Nehézfémek és radioaktív fémek (ólom, kadmium, réz, stroncium-90, cézium-137) Akár 96%
Aktív klór Akár 99%
Szerves vegyületek (rovarölő, karcinogén anyagok) Akár 85%
Olajszármazékok Akár 88%
Kemény sók Akár 80%
Mikroorganizmusok és e-koli Akár 99%


Az Aragon szűrőbetét képes akár 14-15 g kemény sót eltávolítani, ezután regeneráció szükséges.

2) Az aktív szén egy rendkívül hatékony abszorbens, ami kókuszhéjból készül. Ez javítja a víz ízét, színét, illatát és átlátszóságát. Aktív szénbetétek formájában (U, U(V)), vagy külön (CBC)[1]-ként használatos, préselt aktív szénből készült a „széntömb” („carbon-block”) technológia alkalmazásával. Az anyag összetevőihez adott ezüst megakadályozza a kiszűrt baktériumok szaporodását.

Amennyiben szükségesnek érzi további betétek vásárolhatóak a szűrőbetéthez: a  Geyser SL10" szénszűrő betétet és a Geyser B (Calcium) mineralizátort külön szükséges megvásárolni a szűrőbetéthez, azonban a külön betétek nélkül is tökéletes vízminőséget kapunk.  

Származási ország: Oroszország

Garancia: 1 év

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 17.
Ajánlom a szűrőt, mert tovább tart, mint a hagyományos többszintűek. A víz finom... :)
Termék címkék: kemény víz, lágy víz, vízlágyító