Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Aqua csap mellé állítható asztali víztisztító

Játék

Ár:
34.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 1397
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: OT077
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiegészítő termékek:
Geyser Aragon BIO Aqua szűrőbetét Slim Line 10" Geyser Aragon BIO Aqua szűrőbetét Slim Line 10"
11.990 Ft
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser Aqua a Geyser cég új, asztali, csapra szerelhető vízszűrője. A szűrőház tartós és elegáns rozsdamentes acélból készült. A legújabb nanotechnológiás Aragon BIO Aqua vízszűrő betéttel van ellátva. Kapacitás: 6.000 liter! 1 db szűrőbetétet tartalmaz!

Könnyen telepíthető és nem foglal sok helyet a mosogató mellett. Minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható és a váltószelep segítségével Ön szabályozza, hogy mikor használ szűrt vizet.

A vízszűrő beüzemelése

Átlagos egyen szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható, külső-belső átmérő Kb.: 22 / 24 mm. Néhány csaptelep esetén a menet keresztmetszetének mérete következtében egyedi átalakító szükséges (néhány IKEA-s, illetve kihúzható fejjel rendelkező csaptelepre nem csatlakoztatható). Csavarja le a perlátort a csap végéről, majd a perlátor helyére csavarja be gumicső végén lévő egységet.

Aragon BIO Aqua ioncserés, nanotechnológiás szűrő

Az Aragon BIO Aqua egyedülálló szűrőanyag, amihez nincs hasonló sehol a világon. Szűrőben történő használat esetén ez az anyag nem csupán a szokásos szennyező anyagokat távolítja el, hanem a baktériumokat, vírusokat, radionuklidokat és nehézfémeket is. Főzés nélkül ihatóvá teszi a vizet, 100%-ban megtisztítva szennyeződésektől és fertőző ágensektől.

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

„Az Aragon BIO szűrő humán patogén vírusok (rotavírusok és norovírusok) 99,99 %-át képes volt eltávolítani. A maximum víruskoncentráció, amit a szűrő teljesen képes volt eltávolítani a tesztelt vízből 1 x 108 E/l volt rotavírusok, és 0,5 x 107 E/l norovírusok esetében, ami közel 1.000-szerese a csapvízben előfordulható patogén vírus koncentrációnak.

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológiaVízhőmérséklet: +4 - +75 oC.

A víztisztítást és kondicionálást Slim Line 10” szabvány szerinti cserélhető szűrőelemek végzik, amelyek alapját a mikroporózus polimer, az ARAGON anyag ioncseréje, préselt aktívszénblokk és további betétek és mineralizátorok adják. Az Aragon technológia világszabadalommal védett!

Az ioncserélő mikroporózus polimer (Aragon) egy olyan anyag, amely három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ion-cserélő, egyidejűleg eltávolítva a vízből minden káros szennyeződést (klór, vas, nehézfémek, karcinogén anyagok, baktériumok és vírusok). Az anyag összetevőihez fém alakban hozzáadott ezüst teljes mértékben megakadályozza a baktériumképződést.

Az Aragon betéttel történő szűrés során az oldott kemény sók szerkezete megváltozik és kalcit alakból aragonittá alakul (a kalcium elérhető alakja). Az Aragon betéttel kezelt víz rendszeres használata csökkenti a vesebetegségek kialakulásának veszélyét. Az Aragon anyag gyártástechnológiája szabadalmaztatott technológia és a GEYSER vállalat szakterülete. A szűrőbetét regenerálás után újból felhasználható. A szűrt víz hirtelen nyomáscsökkenése jelzi a felhasználó számára a szűrőbetét cseréjének esedékességét (önjelző mechanizmus). A szűrőanyag teljes mértékben kizárja a kiszűrt szennyeződés kezelt vízbe kerülését (antidischarge mechanizmus).
 

Tisztítási hatékonyság

Szuszpendált szilárd anyagok, melyek 0,5 mikronnál nagyobbak (rozsda, homok, alga): akár 99%
Nehézfémek és radioaktív fémek (ólom, kadmium, réz, stroncium-90, cézium-137): akár 96%
Aktív klór: akár 99%
Szerves vegyületek (peszticidek, nitrátok, karcinogének): akár 85%
Olaj származékok: akár 88%
Keménységi sók: akár 80%
Mikroorganizmusok és E. coli: akár 100% 

Származási ország: Oroszország

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!