Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser - 2 Ultraibolya (UV) sterilizáló légtisztító berendezés HEPA szűrővel 22W

Játék

Ár:
106.990 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 4280
Várható szállítás: 2024. augusztus 08.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-36740
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser-2 ultraviola sugaras légtisztító berendezést (a továbbiakban UV-légtisztító vagy UV-tisztító) úgy tervezték, hogy akár 99%-os hatékonysággal pusztítsa el a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat. A levegő fertőtlenítése az UV-légtisztító testén keresztül, a levegő kényszerített keringtetése folyamán történik, amelynek belsejében alacsony nyomású baktericid ultraibolya lámpát helyeznek el. Ezek az UV-légtisztító egységek nagyon hatékonyak az influenza, a COVID-19 és más, levegőben terjedő fertőzések megelőzésében.

A Geyser-2 UV-légtisztító a beépített HEPA (High Efficiency Particulate Air) nagy sűrűségű szűrőrétegnek köszönhetően hatékonyan távolítja el a levegőből a port, szőrszálakat, aeroszolokat, vegyszereket és szennyeződéseket.

Az UV-fertőtlenítési technológia egy mikrobiális szervezet sejtjeiben a DNS vagy RNS molekuláris szerkezetének megfelelő hullámhosszú UV-sugárzással történő megsemmisítéséből áll, ami a növekvő vagy regenerálódó sejtek, például baktériumok vagy vírusok pusztulásához vezet. A modern járványmegelőzési módszereken, orvostudományon és fotodinamikán alapuló UV-fertőtlenítési technológia speciálisan erre a célra kialakított, nagy hatékonyságú, nagy intenzitású UV-sugárzással közvetlenül semmisít meg mindenféle baktériumot, vírust, parazitát és egyéb kórokozót a levegőben.

Ultraibolya levegő sterilizáló készülék jellemzők

  • Az UV-légtisztító széleskörűen használható: otthon, szállodában, irodában, konferenciateremben, iskolákban és kertekben, termelésben és raktárakban.
  • Több UV-légtisztító együtt is használható nagyobb volumenű levegő tisztítására.
  • Az UV-légtisztító üzemeltethető emberek, állatok és növények környezetében.
  • Az UV-levegőtisztító a helyiség kategóriájától, térfogatától és a benne tartózkodók számától függően a levegő mikrobiális szennyezettségének a normál előírások szintjén tartásához szükséges teljes időtartam alatt folyamatosan működhet.
  • A tisztítóhoz távirányító tartozik, a készülék automatikus kikapcsolás időzítővel rendelkezik.

Geyser-2 UV légtisztító műszaki jellemzők

Jellemzők Adatok
Hálózati feszültség (frekvencia), V/Hz 220V/50-60Hz
UV-lámpa teljesítménye (W)         22
Teljesítményfelvétel (W)        50
UV-légtisztító tisztított levegőmennyisége (m3/h)        380
Sterilizálás a berendezésből való kilépésnél (%)         99
Por          +

Külső méretek: 360 mm x 195 mm x 570 mm

Biztonság

Az UV-légtisztító villamos biztonsági és védettségi fokozata tekintetében megfelel a GOSZT 30345.0-95 (IEC 335-1-91) „Háztartási és hasonló villamos készülékek biztonsága. Általános követelmények” szabványnak, illetve az I. érintésvédelmi osztálynak megfelelően készül. A Geyser UV-légtisztítókat védővezetővel  (PE, „földelővezetővel”) kell az elektromos hálózatra csatlakoztatni.
A Geyser UV- légtisztító nem tartozik a gyógyászati termék besorolásába.

Ártalmatlanítás

A termékbe szerelt UV-lámpa higanyt tartalmaz. Ezért a terméket a veszélyes hulladékokra vonatkozó helyi (települési, regionális) előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani.

Tárolási, szállítási és üzemeltetési feltételek

Az UV-légtisztító +10 °C és +40°C közötti hőmérsékleti tartományban és 25 °C-on 60%-os relatív páratartalom határértékben üzemeltethető. A lebegő szilárd anyagok koncentrációja a levegőben nem haladhatja meg a 0,3 mg/m3 értéket (0,15 mg/m3 szilícium-dioxid > 70%). A szállítást és tárolást -60 °C és +45 °C közötti hőmérsékleten és 100%-os relatív páratartalom határérték mellett, 25 °C hőmérsékleten, napsugárzástól és csapadéktól védve kell végezni. A készülék élettartama a 9.1 pontban meghatározott üzemi feltételek mellett 3 év.

Átvételi szabályok

A GEYSER-2 légtisztító megfelel a TR TSZ 004/2011, TR TSZ 020/2011 szabványoknak, és üzemképesnek minősülnek.
A gyártó garantálja, hogy a termék megfelel a TR TSZ 004/2011, TR TSZ 020/2011 előírásainak, feltéve, hogy a fogyasztó betartja az üzemeltetési, tárolási és szállítási feltételeket.

Garanciális feltételek

■ Jótállási idő – 12 hónap, a kiskereskedelmi hálózaton történő értékesítéstől számítva. Kereskedelmi szervezeti védjegy hiányában a jótállási idő a termék gyártási dátumától számítandó. A termék gyártási hónapja és éve a jótállási jegyen van feltüntetve.
■ Közcélú/ipari intézményekbe történő kiszállításkor: jótállási idő – az üzembe helyezéstől számított 12 hónap.
■ Távvásárlás esetén a jótállási idő a csomag postán, futárnál vagy a szállítmányozó cégtől való átvételének napjától számítandó.
■ A garanciális javításokat a gyártó végzi. A jótállás utáni javítást a háztartási vagy orvosi berendezések szervízközpontjainak szakképzett szakemberei végezhetik.
■ Nem áll módunkban reklamációt elfogadni olyan termékekre vonatkozóan, amelyek a természetes használat nyomán kívül más sérüléseket is tartalmaznak, beleértve azokat is, amelyek szakképzetlen javításból erednek.
■ A gyártó üzembe történő kiszállítást az eredeti csomagolásban, vagy olyan csomagolásban kell végrehajtani, amely biztosítja a termék biztonságát és biztonságos szállítását bármilyen szállítóeszközzel.
■ Az UV-lámpa meghibásodására nem vonatkozik a garancia. A lámpát magának a fogyasztónak kell kicserélnie.

Származási ország: Oroszország

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!