Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser 1 Classic pult alá szerelhető víztisztító

Játék

Ár:
25.990 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 1040
Várható szállítás: 2024. július 10.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-68047
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A GEYSER 1 Classic egy nagyon kis helyigényű pult alá szerelhető-, egylépcsős víztisztító berendezés, melynek célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől (klór, nehézfémek, nitrátok, rovarölőszerek stb.), lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól, valamint az ásványi összetétel javítása. A Geyser 1 UH Euro egy orosz szabvány szerinti, pult alá szerelhető állítható víztisztító. 

Kapacitás: min. 7.000 liter vagy 1 év (regenerációval akár 25.000 liter is lehet, mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől).  1 db szűrőbetétet tartalmaz! 

A benne lévő Aragon 2 szűrőbetét később bármely Geyser Slim Line 10" orosz szabvány szerinti szűrőbetétre kicserélhető. Javasoljuk azoknak, akik a mosogató pult alá szerelhető, kis helyigényű víztisztító berendezést keresnek.  A doboz minden elemet tartalmaz, mely a telepítéshez szükséges. 

Víztisztítási módszer

A víztisztítást és kondicionálást Slim Line 10” szabvány szerinti cserélhető szűrőelemek végzik, amelyek alapját a mikroporózus polimer, az ARAGON anyag ioncseréje, préselt aktívszénblokk adják. Az Aragon technológia világszabadalommal védett! 

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológia1) Az ioncserélő mikroporózus polimer (Aragon) egy olyan anyag, amely három szűrési módszert egyesít: mechanikai, szorpciós és ion-cserélő, egyidejűleg eltávolítva a vízből minden káros szennyeződést (klór, vas, nehézfémek, karcinogén anyagok, baktériumok és vírusok). Az anyag összetevőihez fém alakban hozzáadott ezüst teljes mértékben megakadályozza a baktériumképződést.

Az Aragon betéttel történő szűrés során az oldott kemény sók szerkezete megváltozik és kalcit alakból aragonittá alakul (a kalcium elérhető alakja). Az Aragon betéttel kezelt víz rendszeres használata csökkenti a vesebetegségek kialakulásának veszélyét. Az Aragon anyag gyártástechnológiája szabadalmaztatott technológia és a GEYSER vállalat szakterülete. A szűrőbetét regenerálás után újból felhasználható. A szűrt víz hirtelen nyomáscsökkenése jelzi a felhasználó számára a szűrőbetét cseréjének esedékességét (önjelző mechanizmus). A szűrőanyag teljes mértékben kizárja a kiszűrt szennyeződés kezelt vízbe kerülését (antidischarge mechanizmus).

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Aragon víztisztítási hatékonyság

Mit szűr ki a vízből? Hatékonyság
Lebegő szilárdanyagok (rozsda, homok, alga, 1 mikronnál nagyobb egyéb részecskék) Akár 99%
Nehézfémek és radioaktív fémek (ólom, kadmium, réz, stroncium-90, cézium-137) Akár 96%
Aktív klór Akár 99%
Szerves vegyületek (rovarölő, karcinogén anyagok) Akár 85%
Olajszármazékok Akár 88%
Kemény sók Akár 80%
Mikroorganizmusok és e-koli Akár 99%


Az Aragon szűrőbetét képes akár 14-15 g kemény sót eltávolítani, ezután regeneráció szükséges.

2) Az aktív szén egy rendkívül hatékony abszorbens, ami kókuszhéjból készül. Ez javítja a víz ízét, színét, illatát és átlátszóságát. Aktív szénbetétek formájában (U, U(V)), vagy külön (CBC)[1]-ként használatos, préselt aktív szénből készült a „széntömb” („carbon-block”) technológia alkalmazásával. Az anyag összetevőihez adott ezüst megakadályozza a kiszűrt baktériumok szaporodását.

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Műszaki jellemzők

Jellemző Érték
Javasolt szűrési sebesség (liter/perc), nem több mint 1,5
Aragon patron összes hatóanyaga, liter Akár 25 000
Az ioncserélő patron keménysóktól történő tisztításának megközelítő gyakorisága (függ a vízkeménységtől), liter 200 – 400
Maximális üzemi nyomás, atm 7
Vízhőmérséklet (°C), nem több mint 40
Nettó súly (kg), nem több mint 2

Származási ország: Oroszország

Garancia: 2 év

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 07.
Tényleg tartósan jól használható a víztisztító.
Jó az íze és nem változik az idő múlásával, mint az egyszerűbb 3-4-5-szörös szűrőréteggel ellátott betéteknél.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 13.
Víz ízével csodát tett! Szeretem!