Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ganoderma - Reishi - Pecsétviaszgomba

2020. 12. 09. 13:12:18
Korunk egyik vitathatatlan réme a rákos megbetegedések. Csoda-e, ha a bioaktív hatóanyagokat nagy mennyiségben és változatosságban tartalmazó gombák ilyen irányú vizsgálata a kutatók érdeklődésének középpontjában áll?
2020. 11. 16. 09:34:13
A leggyakoribb kérdés a szülők részéről ebben az időszakban az, hogy, "Hogyan erősítsem meg a gyermek immunrendszerét, milyen készítmények, vitaminok szolgálják a legjobban az egészségét?"
2020. 05. 15. 13:08:54
Igen sok kérdés érkezik gyógygomba kivonatainkkal kapcsolatban. Hogyan készülnek a gombakivonatok? Hogyan érdemes szedni a gombakivonatot? Meddig szabad szedni? Hány éves kortól adható? Milyen az íze? ... stb. stb. Ezért összeállítottunk egy cikket, mely a leggyakrabban felmerülő kérdésekre ad választ. 
2019. 10. 25. 12:26:25

​A várandósság az egyik legszebb időszak egy nő életében, ezzel együtt az egyik legfelelősségteljesebb is. Sajnos a hazai tapasztalatok azt mutatják, hogy a kismamák felelősségérzetének fokozására még szükség van, ugyanis a legfrissebb hazai adatok szerint a kismamáknak csupán 40%-a változtat az étrendjén a terhesség ideje alatt, pedig a szervezet vitamin- és ásványi anyag szükséglete ezen időszak alatt jelentősen megváltozik.

 

2019. 10. 16. 14:27:32

Az autoimmun betegségek azokban az esetekben alakulnak ki, amikor az ember saját immunrendszere nem tud különbséget tenni a saját és nem saját között, és a szervezet megtámadja saját egészséges sejtjeit. Jelenleg több mint 80 típusú autoimmun betegség ismert, melyek leggyakrabban gyulladás, fáradtság, izomfájdalom, kellemetlen bőrtünetek (pikkelysömör, kiütések, herpesz, kis erek gyulladása ... stb.) és az általános fájdalom formájában jelentkeznek. 

 

2019. 07. 29. 08:49:46
A pikkelysömör, azaz psoriázis és az atópiás ekcéma a leggyakrabban előforduló bőrbetegségek közé tartoznak. Mit kell tudnunk róluk, és hogyan tudjuk a legkönnyebben enyhíteni a kellemetlen tüneteket?
2019. 07. 08. 14:12:37
Májunk az egyik felelőse a szervezetben zajló kiválasztó, méregtelenítő folyamatoknak és az energiát biztosító hasznos anyagok, zsírok, fehérjék, szénhidrátok feldolgozásának.

Hogyan segíthetjük ezt a fontos szervünket, hogy minél jobban képes legyen megfelelni feladatának?
2019. 01. 24. 00:00:00
Gombák és baktériumok minden emberen és emberben hemzsegnek. Nagy részük jó szándékú (és elengedhetetlen az egészséges működés szempontjából), kisebb részük rossz. Az, hogy ez utóbbiak okoznak-e kárt, attól is függ, hogy találnak-e rést a szervezet immunrendszerén. Ha megtalálják ezt a rést, azonnal megtelepednek benne, és elkezdik "áldásos" tevékenységüket.
2018. 02. 08. 10:55:30

Számos gombafajt ismerünk, melyek egy részét zamatos ízük, másik részét pedig gyógyító hatásuk miatt fogyasztjuk. Egy gyógygomba többszáz olyan természetes hatóanyagot tartalmaz, melyek együttesen segítenek megőrizni testünk egészségét. A gyógygombák legelőnyösebb tulajdonságai, hogy alacsony zsír és- kalória tartalommal rendelkeznek, poliszacharidokat, glikoproteineket, triterpenoidokat, adenozint és még számos vitamint tartalmaznak. Aminosavakban gazdagok, kitűnően magas a tiamin, riboflavin, niacin, biotin, foszfor, szelén és C-vitamin tartalmuk. 

 

2017. 07. 10. 08:00:00
Amikor a hőmérő higanyszála napközben 30 fok fölé emelkedik, igen magas hőstressznek vagyunk kitéve. Ha ez az állapot napokon, esetleg heteken keresztül is eltart, komoly terhelést gyakorol szerveink munkájára. A szokásosnál magasabb hőmérséklet melegfronti hatást vált ki az arra érzékenyeknél, vagyis: lassulnak a reflexek, hirtelen álmosság, fáradékonyság nehezíti a mindennapokat.