Termék leírás
A Bio aszalt sárgabarack önmagában is fogyasztható, de használhatjuk zabkásában, süteményekben, desszertekben, vagy kompótok kiegészítéseként is kiváló. Ezen kívül húsok, szószok saláták kiegészítésére is ajánljuk.
Milyen egészségügyi előnyei vannak a sárgabarack fogyasztásának?
Az aszalt sárgabarack legjobb egészségügyi előnyei közé tartozik, hogy javítja a bőr egészségét, javítja a látást, megnyugtatja a légzőrendszert, javítja a csontsűrűséget és serkenti a keringést.
Bőrvédelem: mint minden magas antioxidáns koncentrációjú gyümölcs, az aszalt sárgabarack is kiválóan semlegesíti a szabad gyököket és megelőzi az oxidatív stresszt. Ez segíthet csökkenteni a ráncok megjelenését a bőrön és lassítani az öregedési folyamatot, miközben növeli a bőr rugalmasságát és minimalizálja a hegesedést.
Összetétel
100 % bio szárított sárgabarack
Tárolás
Száraz és hűvös helyen szorosan lezárt zacskóban tárolandó.
Származási ország
Törökország
Táplálkozási értékek a termék 100 grammjában
| Tápérték jelölés | 100 g-ban | 
|---|---|
| energia | 285 kcal / 1206 kJ | 
| fehérje | 3.4 g | 
| zsír | 0,5 g | 
| -ebből telített | 0 g | 
| szénhidrát | 63 g | 
| -ebből cukor | 56 g | 
| só | 0 g | 
 
                                                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                            