Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Diet Food Shirataki gluténmentes Konjac tészta Spagetti 200 g

Diet Food Shirataki gluténmentes Konjac tészta Spagetti 200 g Kattintson a nagyításhoz!
Ár:
739 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 30
Várható szállítás: 2018. október 24.
Gyártó: Diet Food
Cikkszám: DF093
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Gluténmentes étrendet tart? Diétázik? Szeretne leadni pár kilót, de nem tud lemondani a tésztákról? Válassza a Diet-Food alacsony energiatartalmú-, gluténmentes tésztáit, melyek 100 grammja csupán 7 kalóriát tartalmaz, szénhidráttartalma pedig alacsonyabb mint 0,2 gramm! 

Az Amorphophallus nemzetségbe tartozó Konjac fa vagy más néven Kígyópálma, Gumipálma évelő növény. Kínában és Japánban magas keményítőtartalmú gumója miatt termesztik. Gumóját lisztkészítésre, lekvárok sűrítésére, és a zselatin és alga helyettesítésére is használják. A Konjac fa kiszárított gumója 40% glükomannánt tartalmaz, mely egy erősen viszkózus poliszacharid. Kalóriatartalma igen alacsony, rosttartalma pedig magas, így előszeretettel alkalmazzák a diétás étrendben.

Elkészítési tippek

A Konjac tészt​ák műanyag tasakban, folyékony környezetben találhatóak. Ez a folyadék tiszta vízből áll, ami segít megőrizni a tészta élelmi rostjainak minőségét. Van aki kellemetlennek tartja a tészta és a folyadék jellegzetes szagát, ezért szükséges lemosni. A csomag kinyitását követően le kell róla önteni a vizet, majd szűrőben alaposan át kell mosni. Forrásban lévő vízben 2-3 percig szükséges főzni. 

Az opálos színű, 'al dante' olaszos állagú tészta ízetlen, így sós vagy édes feltéttel egyaránt fogyasztható. Aki nem szereti az 'al dante' állagot, hanem puhábban szereti a tésztát, érdemes a konjac tésztát a feltéttel, szósszal vagy szafttal (pl. bolognai ragu, pörkölt szaft.stb.) összekeverni és 2-3 órát állni hagyni, amíg az felpuhul. Vannak akik arra esküsznek, hogy egy éjszakát is hagyják állni a szaftban, így az még jobban felpuhul, valamint átveszi a szaft ízét. 

Konjac tészta összetétel

Tisztított víz (96,6%) 
Konjac növényből készült  liszt (3,4%)

Tárolás

5-28 ° C

Elkészítés

  • Öblítse le meleg vízzel 
  • Főzze 2-3 percet 
  • Tegyük közvetlenül az edénybe

 nettó tömeg: 200 g

Táplálkozási értékek 100 g-ban:

energiatartalom ............................................... 33 kJ / 8 kcal 

zsír ............................................... <0,1 g 

- telített ............................................... <0,1 g 

szénhidrátok ............................................... 1,1 g 

- Ebből cukrok ............................................... <0,2 g 

rost ............................................... 1,8 g 

fehérje ...............................................  <0,3 g 

só ............................................... <0,1

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő