Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ajándék rovarcsípés utáni propoliszos nyugtató gél 20.000 Ft vásárlás felett

Ajándék rovarcsípés utáni propoliszos nyugtató gél 20.000 Ft vásárlás felett

Promóciónk 2018. június 12-én lezárult!

Amennyiben 20.000 Ft felett vásárol áruházunkban, úgy megrendelése mellé ajándékba választhat egy Pharmaid rovarcsípés utáni propoliszos nyugtató gélt

Az ajándék akció 2018. június 1-től a készlet erejéig de legkésőbb 2018. június 30-ig tart. Promóciónk 2018. június 12-én lezárult!

A Pharmaid propoliszos nyugtató gélt használhatjuk bármilyen rovarcsípés és harapás után. A propolis, az aloe vera gél, a panthenol és az allantoin megnyugtatják a harapás irritációját. A pharmaid propolis-os rovarcsípés utáni gél enyhe antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, fertőtleníti az irritált bőrfelületet. Ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Praktikus kis kiszerelésének köszönhetően bármikor magunkkal vihetjük. Kirándulás, kempingezés, kerti sütögetés, strandolás vagy nyaralás során gyors segítség lehet a rovarcsípések kezelésére.  

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "VÁLASSZON AJÁNDÉKOT ITT" legördülő menüből. A díjmentesen ajándékba választható Pharmaid rovarcsípés utáni gél a vásárlási összegtől függően (20.000 Ft kosár érték felett) jelenik meg választható ajándékként.

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon, ha pedig nem kéri az ajándékot, akkor kattintson a "Köszönöm, nem kérek ajándékot" - pontra.

Nézze meg a további Pharmaid nyári termékeket is: