Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Black Friday Akciók 2022. november 19. - 27-ig!

Black Friday Akciók 2022. november 19. - 27-ig! Használja ki a Black Friday nyújtotta előnyöket és vásároljon kedvezményes áron áruházunkban 2022. november 27-ig. Áruházunk Black Friday napokat tart, hogy ne kelljen kapkodni a vásárlással, így kényelmesen válogathatja ki az Önnek tetsző termékeket és vásárolhatja meg óriási kedvezménnyel! 

Válogasson a "Black Friday" kedvezményes: liposzómás vitaminok, táplálékkiegészítők, folyékony gyógygomba kivonatok és gombakivonat kapszulák, natúr kozmetikumok, BIO élelmiszerek, víztisztító berendezések és egyéb egészségmegőrző termékek között, hiszen kizárólag a Black Friday napokon tudja megvásárolni termékeinket óriási kedvezménnyel, és a jövő évi Black Friday-ig biztosan nem lesz ilyen újra!

Valódi Black Friday kedvezmények

Vásárlóink már jól tudják, hogy nálunk nem "látszat" kedvezmények vannak. Sok más áruházzal ellentétben, mi nem emeljük meg a Black Friday napok előtt az árakat csupán azért, hogy ezeken a napokon minél nagyobb százalékos kedvezményt tudjunk felmutatni. Nálunk a kedvezmények: valódiak!

A 2022. évi Black Friday alkalmából most minden Life Spirit liposzómás termékünket 30% kedvezménnyel tudja megvásárolni! Ezen kívül számos más terméket: kozmetikumokat, élelmiszereket, gyógygombákat, táplálékkiegészítőket és csupa-csupa egészséges termékeket vásárolhat most -10-20-30-40-50%-os kedvezménnyel.
 
Természetesen nálunk is vannak időszakos akciók és kedvezmények, de ilyen mértékű kedvezményeket, ilyen sok termékre csupán egy évben egyszer: a Black Friday napokon nyújtunk. Mindezt azért tesszük, hogy minél többen kipróbálhassák, megkóstolhassák termékeinket és megismerjék azok jótékony hatásait ... mert nálunk a Black Friday napok az egészségről szólnak!
 
Egy évben csak egyszer: most van lehetősége kipróbálni, megkóstolni termékeinket - óriási kedvezménnyel. Ne feledje, hogy most érdemes bevásárolni!

 TOVÁBB A BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEKRE

Black Friday a készlet erejéig!

Egyes termékekre, csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani a Black Friday árakat. Amennyiben a terméket nem tudja kosárba helyezni (készlethiány), úgy nem áll módunkban a megjelölt termékre érvényesíteni a Black Friday kedvezményt.

Fontos információ

Minden megrendelésről automatikus visszaigazoló emailt küldünk (kérjük ellenőrizze postafiókjában a "promóciók", "frissítések" és "spam" mappákat is). Amennyiben valamilyen technikai probléma miatt nem tudja leadni megrendelést webáruházunban, úgy kérjük írjon egy emailt az info@vitalitaswebaruhaz.hu email címre a megvásárolandó termékek nevével (vagy cikkszámával), hogy hány darabot szeretne rendelni, valamint írja meg a szállítási adatokat (név, cím, telefonszám). Ebben az esetben Kollégáink rögzítik a megrendelését, melyről visszaigazoló emailt is küldenek Önnek. 2022. november 27. után már nem áll módunkban biztosítani a Black Friday kedvezményeket!

Ízelítő a Black Friday termékekből: