Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az aranykolloid jótékony hatásai

Az aranykolloid jótékony hatásai

Évezredek óta különleges a viszony az ember és a nemesfémek között. Az arany gyógyító hatását az ősi egyiptomiak már több mint 5000 éve felfedezték. Úgy tartották, hogy az arany megnöveli az életerőt és emeli a test rezgésszintjét. Írásos leletek és a jelenlegi szokások alapján az amerikai indiánok évszázadok óta használnak aranyból készített orvosságot.

 

Az aranykolloid az ízületi gyulladás kezelésében 1927 óta a terápia része. Dr. Guy E. Abraham és Peter B. Himmel 1997-ben írt tanulmányukban megállapították, hogy kolloid arannyal hatékonyan kezelhető a reumás artritisz, vagyis az ízületi gyulladás, valamint hogy a fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmazó aranykolloidnak egyáltalán nincsenek mellékhatásai. Cayse szerint az arany képes újjáépíteni az idegrendszert.

A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hung hirdette elsőként az oldott arany fiatalító, életet meghosszabbító hatását. Mivel legendája később eljutott az arab alkimistákhoz is, így közvetítésükkel tovább terjedt a hír egészen Európába.

ARANYKOLLOID TARTALMÚ TERMÉKEINK


Az aranykolloidot az aranypehelyből állítják elő, úgy, hogy ionizált vízzel nagynyomáson összekeverik egy szuszpenziós folyamat során. A forgalomba került aranykolloiddal jó pár betegséget lehet kezelni. Természetes mivolta miatt pedig használata teljesen biztonságos.

Milyen problémák esetén alkalmazzák az aranykolloidot?

Gyakran használják bőrfekély, égési sérülések, ekcéma, pszoriázis kezelésére. Rendszeres fogyasztással feloldja a félelmeket, gyógyítja a depressziót, általános jó kedvet biztosít. Egyes betegségeknél növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét. Eredményesen alkalmazható függőségek: alkohol, nikotin, koffein és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Az aranykolloid hatásosnak bizonyult a figyelemhiány és a hiperaktivitás kezelésére. Emeli az energiaszintet és a libidót, javítja az anyagcsere folyamatokat.

 

 

Az 1900-as évek körül gyakran ültettek a bőr alá arany lemezkéket a gyulladt könyök vagy térdízületek mellé, hogy a fájdalom megszűnjön. Dr. Eisler azt állítja, hogy a Rheumatoid arthritisben szenvedők számára megoldást jelenthet az arany kivonata azon belül is az arany kolloid. A sejthártyán is áthatolni képes aranykolloid részecskék ugyanis magukhoz vonzzák a vízmolekulákat, folyamatosan áramlanak a szervezetben, ott kötik meg a nedvességet, ahol vízhiányt észlelnek. Tehát ízületi gyulladások, derékfájás, hátfájás, gerincpanaszok, lábfájás esetén hatásosan csökkenti a fájdalmakat, csillapítja a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását.

ARANYKOLLOID TARTALMÚ TERMÉKEINK

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM a DRTV Média Plus Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!

Ízelítő Aranykolloid tartalmú termékeinkből:

Tartalomhoz tartozó címkék: Immunrendszer