Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A koronavírus járványról: az immunrendszer erősítése és a megelőzés a legfontosabb!

A koronavírus járványról: az immunrendszer erősítése és a megelőzés a legfontosabb! Sok megkeresés érkezik a Vásárlók részéről, hogy mi a véleményünk a koronavírus-járványról. Ősszel és télen gyorsabban terjednek a vírusfertőzések, de nem csak a koronavírus, hanem az influenza vírus és egyéb vírusos megbetegedések is.

Első körben tisztáznunk kell, hogy mi a különbség a bakteriális- és vírus- fertőzések között. Az Influenza és koronavírus járvány esetében vírus okozza a megbetegedést, a tünetek enyhítése, az ágynyugalom és a várakozás marad, hogy az immunrendszer legyőzze a betegséget, míg bakteriális fertőzésnél az orvosnak hatékony antibiotikumok állnak rendelkezésére, hogy a gyógyulást jelentően meggyorsítsák.

Az immunrendszer működése szempontjából nagyon sokat segít, ha az ember megfelelő mennyiségű C- és D-vitamint fogyaszt, de ez abban az esetben is igaz, ha nincs semmiféle járvány. Valójában egész évben, minden áldott nap legalább 15-féle vitamint kellene fogyasztanunk. A legtöbb embernél a D- és C-vitamin szintek nem optimálisak. Ezeknek a tápanyagoknak vírus ellenes képességeik vannak, és támogatni tudják az immunrendszert, amikor az vírusok támadása alatt áll. A D-és C-vitaminok mellett az E-vitaminok is lényegesek, mert segítik az anyagcsere- folyamatokat, ami alapvetően fontos a szervezet egészséges működéséhez.

 TEKINTSE MEG AZ ÖSSZES IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉKÜNKET 

C-vitamin

A C-vitamin minimális napi adagja 40 milligramm a testsúly minden egyes kilogrammjára számítva (50-100 testsúly kilogramm esetén 2-4 gramm közötti bevitelt jelent). Ez a minimális adag. Ennek a mennyiségnek legalább a 2-3-szorosát kellene!!! magukhoz venni. Minden áldott nap, nem csak a „hisztériakeltés járványok” idején. A Life Spirit Cesoramin esetében a napi adag 1.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz! A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását, a vénás injekció után a leghatékonyabban felszívódó formula.  A C-vitamin hasznosulását fokozza az L-arginin, mely az úgynevezett mindent javító aminosav. Hatására javulnak az immunfunkciók és a regenerációs folyamatok.Mindkét összetevő antioxidánsként védi szervezetünket a szabadgyökök sejtkárosító hatásai ellen. Ellenállóvá teszik szervezetünket a fertőzésekkel szemben.

A kínai kormány hivatalos bejelentése: a koronavírus magas dózisú C-vitaminnal kezelhető. A kínai kormány a koronavírus kapcsán Sanghajban hivatalos ajánlást adott ki, miszerint az új COVID 19 koronavírust nagy mennyiségű intravénás C-vitaminnal kellene kezelni.  Az ajánlott adagok a betegség súlyosságának függvényében változhatnak. A C-vitamin adag testtömeg-kilogrammonként 50 milligrammnál kezdődik, de elérheti akár a 200 mg/kg értéket is (ezt azonban már nem haladhatja meg). Tehát egy felnőttnek napi 4.000-16.000 milligrammot kell kapnia belőle.  Atsuo Yanagisawa szerint „az intravénás C-vitamin biztonságos, hatékony és széles spektrumú vírusellenes kezelési módszer”. Richard Z. Cheng - aki a C-vitamin szervezetre gyakorolt hatásáról folytatott kutatásokat - szintén azért harcol, hogy meggyőzze a kínai orvosokat, hogy vezessék be az intravénás C-vitamin kezelést a koronavírussal fertőzött betegek esetében. Azonban mindkét orvos ajánlja, hogy a C-vitamin - akár orálisan, akár intravénásan - de mindenképp a vírusos megbetegedések megelőzésének a legjobb módja.

A liposzómás C-vitaminok biológiai hasznosulása, akár 95% is lehet! 

D-vitamin

A D-vitamin alapvető napi adagja 4.000 Nemzetközi Egységnyi (rövidítve NE) mennyiség. Ennek a 2-3-szorosa is (8.000-12.000 NE) bátran elfogyasztható. Egy 2018. évi kutatás megállapította, hogy a D-vitamin védőhatással rendelkezik az influenza vírussal szemben. Bizonyították, hogy a D2 és D3 vitaminok segítik az immunrendszer működését a vírusok elleni harcban. A megfelelő D-vitamin pótlás elengedhetetlen az egészséghez.

A Mandula gomba a D-vitamin végtelen forrása: a napi adagban (5 ml) 10.000 NE ergoszterol található. Ez a D2 vitamin, amelynek egy része alakul át a szervezetben D3 vitaminná. Ez 1600 NE (Lazac  600 – 1000 NE, Tojás sárgája 40 NE). A Mandula gomba D vitamin tartalma mellett kiemelkedően magas poliszacharid (béta-glükánok) tartalommal is rendelkezik, mely egyrészről üzemanyag az immunrendszer számára, másrészről támogatja az egészséges bélflóra kialakulását.

 TEKINTSE MEG AZ ÖSSZES IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉKÜNKET 


A Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint az influenzaszezonokban csak Magyarországon a lakosság 15-25%-a fordul orvoshoz influenzaszerű panaszokkal. Ez minden egyes évben másfél - két és fél millió embert jelent. A szokványos, minden évben megjelenő influenza sokkal több ember életére van hatással, mint ez az aktuális koronavírus. Az egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalos jelentése szerint évente 290 ezer és 650 ezer közötti számban szed halálos áldozatokat.

Végül a tanácsom az, hogy maradjon higgadt, fogyasszon legalább elegendő mennyiségű C- és D-vitamint, és figyeljen oda a személyi higiéniára. Már ez a két vitamin is sokat segíthet abban, hogy védetté váljon egy fertőzéssel szemben.

A cikket összeállította:
Szabó Nikolett
tudományos kutató
Naja Forest Kft.

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM a DRTV Média Plus Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!