Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

3 db LipoQsol (3x30 ml) + 1 db Lipo C Sol 1000 (500 ml)

Allergénmentes

Játék

 

Ár:
49.490 Ft
40.690 Ft
Megtakarítás: 8.800 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Interhealth
Cikkszám: IH003
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2019-08-03

TERMÉK LEÍRÁS

AKCIÓ! 3 db LipoQsol liposzómás Q10 (3x30 ml: 3x180 adag) és 1 db Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómális C-vitamin (500 ml: 100 napi adag)

LipoQsol vízoldékony liposzómális Q10 csepp 

A koenzim Q10-nek kulcsfontosságú szerepe van a szervezet működésében: a mozgásban, gondolkodásban és abban is, hogy a belső élettani folyamatok megfelelő minőségben, és ütemben működjenek. Amennyiben nincs jelen ez a molekula a mitokondriumok belső membránján, úgy nem termelődik elegendő mennyiségű energia a szervezetünkben. Ez először sejtszinten, majd szöveti, szervi és szervezeti szinten energetikai zavarhoz vezet. Krónikus Q10 hiány esetén a szervezet teljes energiaháztartása felborul, amivel együtt jár az, hogy nem képes ellátni alapfeladatait sem.

A Koenzim Q10 a sejtjeink energiaellátásához nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag, amely hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, a vérnyomás normalizálódásához, szellemi és fizikai aktivitás és teljesítőképesség megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. A tudomány mai állása szerint kifejezetten összefügg szervezetünk Q10 hiánya a szív- és érrendszeri betegségek, daganatos betegségek, degeneratív, idegrendszeri betegségek, idős kori elbutulás kialakulásával.

A LipoQsol vízoldékony liposzómális Q10 koenzim csepp elősegítheti a lecsökkent Q10 szint helyreállítását és az energiahiányos állapot megszüntetését. Szinte 100%-os felszívódást biztosít a vízben oldékony forma, így még jobban támogatja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását.

Egy 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony liposzómális coenzyme Q10-t jelent.

A Coenzyme Q10-nek két változatát különböztetjük meg: zsíroldékony és vízoldékony formát. A zsíroldékony forma nehezebben szívódik fel, ezáltal kevésbé hasznosul és sokkal nagyobb mennyiséggel érhető el hatás. A vízoldékony forma ezzel szemben szinte 100%-ban felszívódik ami által hasznosulása is magasabb és lényegesen kevesebb mennyiséggel érhető el a kívánt hatás. A LipoQsol 100%-ban oldódik és hasznosulása 300%-al jobb, mint a zsíroldékony formáé, így több hatóanyag kerül a szervezetbe, mint a kapszulák esetében.

A LipoQsol vízoldékony Coenzyme Q10 csepp természetes növényi alapanyagból készül. Olyan vízben oldódó liposzómális Q10 molekulát tartalmaz, amely 100%-ban képes felszívódni az emésztő traktusból: ugyanis ez a nano méretű vízoldékony Q10 molekula egy liposzómába, apró zsírgolyócskába van bezárva. A felszívódás során a liposzómák hozzátapadnak a membránhoz és diffúzió után a teljes Q10 mennyiség bekerül a sejt belsejében lévő mitokondriumba.

Interhealth Lipo C Sol 1000 folyékony liposzómális C vitamin

5 ml = 1000 mg kb. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 100.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerül, és a teljes hatóanyagtartalmát eljuttatja a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a C-vitamin egyből a sejtbe jut.

A liposzómális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.

Ezt elképzelhetjük úgy is, mintha apró (membrán forma, foszfolipid anyagú) golyócskákat töltenénk meg vitaminnal, így azok emésztés nélkül közvetlenül jutnak el sejtjeinkhez a vérkeringésen keresztül.

Egy 500 ml-es üveg, 100.000 mg liposzómális C-vitamint tartalmaz!

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 13.
A parlagfű allergiára szedtem és 2 hét alatt elhasználtam a Lipo C Sol 500 ml, valamint 3 hét alatt a LipoQSol-t. Igaz akkor mellőztem a zöldség és gyümölcs evést és most először sikerült tűnetmentessé tenni az allergiámat.
Nagyon jó a termék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 21.
Magas vérnyomásom van,gyógyszereket szedek,lassanként kell kitapasztalnom hogyan is használjam,mert hihetetlenül jól hat,! Azaz leviszi.Még előttem áll hogy mint is pontosan,hogy a gyógyszereket csökkentsem.Gyógyszerek mellett is magas volt,most napi 7 cseppel tökéletes a pirulák mellett.
Q10 csillagos 5