Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
0

Vitalitás hírek

Vásároljon nálunk és mi meglepjük egy Ajándékkal!

Amennyiben megrendelése összértéke eléri a 10.000 Ft-ot, egy AJÁNDÉK Dr. Krém Kék kamillás kézkrémet is küldünk a csomagban! 

A Dr. Krém Kékkamillás kézkrém hasznos segítség lehet ebben a hideg téli időben. Megnyugtatja és hidratálja a kiszáradt bőrt és védi a kéz bőrét a szélsőséges időjárási viszonyoktól. Magyar termék!

Az ajándék promóció 2017. január 12-től 2017. január 31-ig tart!

 

10.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 20 gramm NaJa Forest darabolt, szárított Reishi gombát (Ganoderma lucidum), csatos díszüvegben. A darabolt és szárított Reishi gombából készíthetünk teát, vagy akár kedvenc pálinkánk felhasználásával készíthetünk Reishi tinktúrát is. Cikkünk a szárított Reishi gomba felhasználásához és fogyasztásához ad javaslatot. 

Az ajándék akció 2017. január 9-től a készlet erejéig tart!

 

Karácsonykor mindannyian szeretünk ajándékozni. Webáruházunk sincs ezzel másképp, ezért December 31-ig minden Kedves Vásárlónknak ajándékot küldünk!

A Black Friday tradíciója Amerikából származik. A Hálaadást követő pénteken tartják minden évben a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek napját. Ezen a napon kezdődik a karácsonyi bevásárlási időszak. Ilyenkor az üzletek rendkívül kedvező árakkal, akciókkal és meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat, mint ahogyan mi is!

 

A Dr. Krém termékei a természethez történő visszatérés, a természetes, ősidők óta használt és bizonyított hatóanyagok kiaknázásának jegyében készülnek. Hazai gyártású, magas minőségű krémeink gyógynövénykivonatokat tartalmaznak, az egyes krémekben megtalálható hatóanyagok egymást erősítve kínálják a leghatékonyabb kombinációt panaszaira. Mindezt minimális mennyiségű mesterséges adalékanyag mellett, vagy - legtöbb termékünknél - azok teljes mellőzésével.

Egyedi méretű fedőmatracra van szüksége? Mi elkészítjük. A vitalitaswebaruhaz.hu Vásárlók igényeinek megfelelően, megtaláltuk a tökéletes fedőmatracot, mely ár / érték és minőség szempontjából is kiemelkedő a fedőmatracok piacán!

Több Vásárlónk is jelezte, hogy a jelenleg forgalmazott két méret 80 x 200 cm és 90 x 200 cm nem felel meg igényeiknek, így elindítottunk egy plusz szolgáltatást: a Bayscent Neutralizer matracok egyedi méretű gyártását. 

Készíttesse el álmai fedőmatracát az Ön igényeinek megfelelően: egyedi méretben!

"A szakszerűség, és a megbízhatóság a vezérelvünk, ugyanis a minőség nálunk érték"

Az étrend-kiegészítő készítmények esetében a minőség teljes mértékben a gyártó felelősségi körébe tartozik, a hatóság előre nem ellenőriz, és sajnos ez a helyzet a Vásárlókat jelentős veszélynek teszi ki. A gyanútlan fogyasztó számára talán sose derül ki, hogy a vásárolt termékben benne volt-e a ráírt mennyiségű hatóanyag vagy sem, jó-e a minősége, vagy esetleg szennyezőanyagokat is tartalmaz. Mindezt egy olyan területen, ahol nem babra megy a játék, hiszen az egészségünk a tét.

Az indiánok a betegségek megelőzésére nagy figyelmet fektettek, míg a nyugati kultúrában legtöbbször csak akkor fordulunk segítségért, amikor már baj van.  Az indiánok úgy gondolták, hogy mindent a szellemek mozgatnak. Hitviláguk középpontjában egyetlen Isten állt, a Teremtő, aki hatalommal rendelkezett minden és mindenki felett. Az indiánok gyógyítója a sámán volt, akit az indián közösségen belül nagy tisztelet övezett, mert kommunikálni tudott a szellemekkel, gyógyító és lélekvezető volt.

A HUMINIQUM étrend kiegészítő a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában tartalmazza természetes arányban. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes humusz ásványokból vonjuk ki. A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

 

Az internetes vásárlás napja nem csupán egy egy napig tartó akció, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.